O americancă a avut surpriza vieţii când iubitul ei i-a dăruit un ou Kinder şi a rugat-o să desfacă ambalajul. Cu adevărat surprinzător este însă faptul că acţiunea se desfăşoară în Statele Unite, unde ouăle Kinder sunt ilegale. De ce le interzic autorităţile americane? Aflaţi explicaţia mai jos.

Matthew şi Lori Richmond împărtăşesc o „pasiune” comună: ouăle Kinder. Drept urmare, tânărul american a decis ca într-o zi să-i ofere iubitei lui un ou Kinder mai special. „Cred că la început am avut un mic şoc”, mărturiseşte Lori, care a avut surpriza vieţii în momentul în care a desfăcut ambalajul.

Foarte populare în special printre copiii din întreaga lume, ouăle Kinder sunt, totuşi, interzise de decenii chiar în Statele Unite al Americii. O lege le declară ilegale dintr-un motiv pe care îl explicăm în continuare. Amenda pentru introducerea acestor dulciuri în America poate ajunge şi la 2.500 de dolari.

CE A GĂSIT TÂNĂRA ÎN OUL KINDER ŞI DE CE ACESTE DULCIURI SUNT INTERZISE ÎN STATELE UNITE

Clipa în care un bărbat îngenunchează în faţa iubitei lui pentru a o cere în căsătorie trebuie să fie memorabil pentru ambii parteneri. Nu-i de mirare, deci, că unii pun la cale cele mai năstruşnice planuri pentru ca respectivul moment să fie unul inedit şi surprinzător.

Momentul cererii în căsătorie este unul extrem de important pentru un cuplu. Drept urmare, atunci când aleg să adreseze întrebarea „Vrei să fii soţia mea?”, bărbaţii pun la cale diverse planuri romantice.

Dacă unii aleg să facă propunerea în timpul unei cine romantice sau a unei plimbări sub clar de lună, un americana avut idee de-a dreptul inedită pentru a-i oferi inelul iubitei lui. Cererea în căsătorie catalogată ca fiind „incredibil de creativă” a făcut înconjurul lumii.

După ce a deschis cu multă migală ambalajul, apoi oul din ciocolată, Matthew a introdus în capsula de de plastic inelul de logodnă, însoţit de o figurină din lemn cu chipul lui, scrie Daily Mail.

„Intenţia mea a fost să o cer în căsătorie pe Lori într-un moment în care chiar nu se aştepta, voiam să fie o surpriză totală”, a povestit bărbatul. „Am ştiut că figurina care ţine inelul va fi o idee excelentă şi mai ştiam că Lori va deschide oul Kinder fără să bănuiască nimic”, a adăugat el.

Şi aşa a fost: iubita lui a fost complet surprinsă de gestul partenerului ei. „Cred că la început am avut un mic şoc, însă apoi, în mod tradiţional, Matthew a îngenunchiat în faţa mea şi m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el. Bineînţeles, am spus Da”, şi-a amintit Lori.

11-9015196

FOTO: dailymail.co.uk

Extrem de populare întreaga lume, ouăle Kinder se numără printre dulciurile favorite ale copiilor, mai ales că în interiorul lor se ascund diverse jucării mici. Şi totuşi, acest din urmă lucru face ca respectivul produs să fie totuşi interzis în Statele Unite ale Americii, scrie Business Insider.

Motivul? O lege veche încă din anul 1938, care precizează că dulciurile care conţin în interiorul lor părţi necomestibile sunt ilegale.

Din acest motiv, în fiecare an, peste 60.000 de ouă Kinder sunt confiscate la graniţa SUA de către autorităţi, iar amenda pentru introducerea acestor dulciuri în America poate ajunge şi la 2.500 de dolari, preciza, de asemenea, un articol din presa de peste Ocean.

„Ouăle Kinder sunt interzise, aşa cum sunt şi substanţele narcotice”, a explicat Mike Milne, de la U.S. Customs and Border Protection. „Atunci când descoperă produse interzise, ofiţerii noştri sunt obligaţi să le confişte”, a mai subliniat acesta.

sursa

Related