Oamenii cumpara ceasuri din mai multe motive. Poate că mergeți într-o expediție sau într-o vacanță și ceasul dvs. actual nu este la înălțimea evenimentului. Sau poate ceasul tău tocmai a incetat sa mai functioneze și este timpul să primești unul nou.Ei bine, ai ajuns la locul potrivit!

In zilele noastre internetul este sursa unde gasim tot ce avem nevoie. Este un mod minunat de a cerceta opțiunile și un loc minunat de cumpărat.

Dacă ceasul este un cadou de care doriți să vă amintiți, luați în considerare un ceas mecanic. Este probabil să-și păstreze valoarea, cu siguranță dacă este un brand mare și într-o zi, poate fi predat unei alte generații, cu cuvintele „tatăl meu mi-a dat acest ceas, când am fost la balul meu. A fost întotdeauna foarte special pentru mine. Vreau să o il ai tu acum. ”

Ceasurile sunt și ele bijuterii și pot avea multă semnificație pentru cei care le primesc și le dețin.

Cine știe, s-ar putea să vă amintiți într-o zi de ceasul pe care îl cumpărați astăzi.

Ceasuri mecanice

Acestea datează de acum 100 de ani când au fost realizate pentru prima dată ceasurile. S-au făcut pași uriași în fabricarea ceasurilor mecanice. Metalele utilizate, tehnicile și funcțiile ceasurilor mecanice sunt uimitoare și delicate. Ceasurile mecanice sunt cele mai de colecție. Demonstrând în mod clar abilitatea producătorilor. Verificați dacă ceasul pe care îl cumpărați este „mecanic”. Dacă este, va trebui să îl întrețineți la fiecare 3 sau 4 ani, mai important cu cele de calitate mai bună. Se poartă și se murdăresc. De asemenea, sunt mai predispuși la șoc brusc. Dar acestea sunt cele mai fascinante. Creați un „obicei” oprindu-vă să-l înfășurați, de fiecare dată când cand îl dati jos de pe mana.

Cuarț și electronice

Multe ceasuri moderne nu au acum piese în mișcare. Cu excepția unui cristal care vibrează. O baterie alimentează cristalul, care oscilează la o frecvență constantă. Acest lucru conferă ceasului calități uimitoare de păstrare si conservare in timp. Sunt mai ieftine atat de cumparat cat si de fabricat.

Accesoriu modern

In ziua de azi, ceasul este considerat unul dintre cele mai importante accesorii pe care atat barbatii cat si femeile il poarta cu eleganta. Designul unui ceas spune multe despre cel care il poarta, de aceea din ce in ce mai multi prefera ceasurile care se potrivesc tinutelor zilnice.

Magazinul Orologi.ro

Cei care doresc un ceas casual, pot opta pentru branduri precum Casio, Fossil, Timex, Sector, Police, Calvin Klein si multe altele pe care le puteti descoperi pe magazinul online de ceasuri Orologi.ro.

Ceasul elegant

Atunci cand iti doresti un ceas elegant, este recomandat sa optezi pentru unul cu bratara de otel in nuanta argintie sau aurie, cu afisaj analog. Intotdeauna un astfel de ceas se vor potrivi unui outfit compus din camasa si sacou, indiferent de culoarea tinutelor.

Din punct de vedere tehnic, exista patru tipuri de mecanism din care puteti alege doar cu un singur click pe Orologi.ro: clasic, automat, quartz si electronic. Rezistenta ceasurilor la apa este si ea foarte importanta. Parametrii pe care ii intalnim cel mai des sun: 3ATM, 5 ATM, 10 ATM, 20 ATM si 50 ATM.

Pe magazinul de ceasuri online Orologi.ro gasesti o gama variata de modele si culori, pentru toate gusturile: ceasuri elegante, ceasuri casual sau ceasuri sport.

Un ceas oferit cadou partenerului tau, inseamna bucurie.