Echipa de la Casa Funerara Luca iti sta la dispozitie oricand in momentele dificile, atunci cand persoana draga nu se mai afla printre noi. In acest sens, oferim pachete si servicii funerare necesare si de calitate pentru ceremonia de inmormantare si pentru a acoperi nevoile in aceste situatii, dar si o gama variata de produse din care poti alege dupa propriile cerinte si preferinte. Compania noastra de pompe funebre in Bucuresti are o echipa formata din oameni cu experienta in domeniu, seriosi si orientati catre solutii eficiente si potrivite pentru fiecare client in parte. De asemenea, ne ocupam si de constatarea decesului, preluarea, manipularea, imbalsamarea si toaletarea decedatului, dar si de transportul funerar. In ceea ce priveste documentatia necesara pentru ceremonia de inmormantare, noi te putem indruma sa treci mai rapid prin acest obstacol. Un aspect important este si obtinerea ajutorului de inmormantare pe care il poti obtine mult mai usor cu sprijinul nostru, iar in acest sens poti beneficia de pachete funerare gratuite daca achiti cu talonul de pensie. La Casa Funerara Luca poti avea parte doar de avantaje, astfel ca nu ezita sa ne contactezi.

Doar avantaje

Daca doresti sa beneficiezi de un pachet funerar cu un buget minim, avem la dispozitie preturi foarte accesibile, cat si posibilitatea de a achita cu talonul de pensie pentru a beneficia de gratuitate in acest sens. In plus, firma noastra de pompe funebre poate asigura transport in conditii foarte bune, dar si transport international daca este cazul unei repatrieri. Casa Funerara Luca va ofere doar avantaje atunci cand vine vorba de domeniul pompelor funebre.

Experienta si profesionalism

Suntem o echipa implicata, profesionala, care acorda respect fiecarui client in parte, cat si familiei indurerate. Experienta bogata in domeniul pompelor funebre, cat si orientarea catre cele mai bune solutii pentru clientii nostri sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebuie sa apelezi la noi atunci cand te afli in situatia organizarii unei ceremonii de inmormantare. Asiguram tot sprijinul necesar pentru o parcurgere cat mai simpla a tuturor etapelor si pentru desfasurarea inmormantarii asa cum se cuvine.

Servicii si pachete de calitate

La Casa Funerara Luca vei regasi servicii si pachete funerare complete, la cele mai ridicate standarde de calitate, care sa acopere totalitatea nevoilor pentru ceremoniile de inmormantare. Dispunem astfel de sprijin pentru constatarea decesului, intrucat medicul va putea efectua examinarea necesara, echipe profesioniste pentru toaletare, imbalsamare, cosmetizare, igienizare, dar si imbracare, respectiv asezare in sicriu. Iti oferim ajutor si pentru intocmirea documentelor de deces atunci cand este nevoie, putem asigura transport funerar in siguranta, dar si manipularea decedatului.

Puteti achizitiona de la noi si aranjamente florale deosebite, confectionate din flori artificiale sau naturale, respectiv sicrie sau urne din materiale de foarte buna calitate. In ceea ce privesc pachetele funerare, acestea cuprind toate aspectele esentiale pentru o ceremonie de inmormantare completa. Astfel ca putem aduce in vedere pachetele: clasic domiciliu, deces spital, standard domiciliu, pachet pentru pensionari, funerar ritual, ambasador, president sau triumf. Dorim sa ne adaptam tuturor preferintelor, astfel ca la noi vei regasi varietate pentru a avea de unde sa alegi, in functie de nevoi.

Recomandari si sfaturi utile

Nu ezita sa ne contactezi prin telefon pentru a cere mai multe detalii sau pentru a beneficia de sfaturi utile in aceste situatii. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu orice ocazie si la orice ora, astfel ca suntem orientati catre oferirea de sprijin cat mai eficient si rapid. Poti accesa site-ul nostru pentru a vizualiza ofertele de care dispunem, fiind mult mai rapid si simplu, astfel ca te poti orienta catre ceva potrivit.