shutterstock-101667601-6415368Infidelitatea este o realitate pe care o condamnăm sau nu, dar care de multe ori ne poate lua prin surprindere.

Mai mult bărbaţii şi mai puţin femeile (sau poate viceversa) au, în timp, o uşoară predispoziţie de a căuta noul sexual şi emoţional.

Decizia de a accepta sau nu infidelitatea ca pe un mod de viaţă aparţine fiecăruia în parte, dar azi vorbim strict despre predispoziţia spre a fi infidel.

Pe lângă tot felul de studii care au analizat statistic, sociologic, psihic înclinaţia spre înşelat, mai există un “barometru” ce ţine de influenţa astrală.

Adică, unele semne zodiacale te fac mai predispus la “a da frâu liber” dorinţei de a experimenta în afara unei relaţii sau chiar a unei căsătorii.

Ca să acceptăm moştenirea karmică cu care ne-am născut sau să ştim dinainte la ce să ne aşteptăm de la partenerii noştri, am să vă prezint succint înclinaţia fiecărei zodii către înşelat.

În linii mari, astrologii consideră că cele mai “tentate” zodii sunt cele cu ascendent în Soare, Lună,Venus, Marte…

Cele mai bune neveste în funcţie de zodie: femei care fac din băieţii mamei bărbaţi

Horoscop 2016 toate zodiile

Horoscop dragoste 2016

Berbec

Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puţin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare:Berbec. Uşor visători, cei născuţi sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel.

Prin structura sa, Berbecul este un partener ideal pentru relaţiile extraconjugale: pasional, mereu gata să încerce gustul tentaţiilor şi, bineînţeles dornic să i se confirme mereu valoarea.

Dacă eşti născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt.

În cazul Berbecilor, focul pasiunii se cam stinge după ce îşi câştigă partenerul, fiind mai atraşi de lupta în sine decât de finalitatea ei.

Din punct de vedere sexual, tot ei cunosc foarte bine, intuitiv, armele seducţiei şi aşteaptă parteneri dorniţi de cât mai multe experienţe sexuale interesante.

Taur

Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţa unei relaţii stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ţi garanţia fidelităţii lor.

În cazurile rare în care au “călcat strâmb”, Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată.

Ei sunt fidelii zodiacului, prin definiţie. De obicei, se căsătoresc repede şi îşi fac continuu planuri de viitor – dacă eşti Taur atunci sigur simţi nevoia de a şti mereu în ce punct al relaţiei te afli şi încotro te îndrepţi, cu câţi paşi pe minut şi care sunt exact ocolişurile pe care le vei întâmpina.

Gemenii

Nu degeaba li se spune “Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp sa, cel puţin, în aceeaşi perioadă.

Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi.

Mai ales că partea afectivă nu este neapărat latura forte a acestei zodii, fericirea lor constând într-un erotism debordant şi în inventivitatea sexuală a partenerului.

Predispoziţia lor spre infidelitate vine din felul lor de a fi foarte pasionali – se îndrăgostesc repede şi fără limite – dar devin la fel de repede dezinteresaţi.

Continuare pe one.ro

Related

comments