Viata lui Salam este pe departe de a fi una linistita. Daca in cursul zilei de ieri, cumnatul sau a fost snopit in bataie de interlopi, o alta problema apasa pe umerii manelistului si cu toate ca a renuntat la droguri, greselile trecutului il urmaresc.

In lumea lautarilor se vorbeste despre sume colosale cu sase zerouri in valuta pe care Salam i-ar fi imprumutat de la camatari in anii in care se droga si pierdea sute de mii de euro la ruleta.

Acesta nu era insa un lucru necunoscut, dar manelistul nu ar fi singurul vinovat pentru datoriile uriase. Fratele manelistului, Nelutu Salam, tot lautar de meserie, s-ar fi folosit de numele fratelui sau pentru a lua 2 milioane de euro de la un cunoscut camatar din Bucuresti.

“Nelutu are de ani de zile sa ii dea peste doua milioane de euro. Florin are mai putin, in jur de un milion. Problema este ca ei au luat din mai multe parti. Au impreuna in jur de 7-8 milioane de euro de dat inapoi la lume. La camatari se lasa ‘semne’ sau ‘acareturi’ cum se zice, dar Nelutu s-a folosit de numele lui Salam si tot ce a luat a luat pe incredere. Amandoi fac platile, dar mai au mult de tot pana sa stinga datoria.”, ne-a declarat o sursa din apropierea familiei manelistului care a confirmat faptul ca marea majoritate a banilor luati cu dobanda erau folositi de fratii Salam la jocurile de noroc.

“Niciunul nu are masura, cand se aseaza la ruleta, joaca cat tine masa. Cand nu mai au cash, pun mana pe telefon si cer bani cu camata, iar lumea le da pentru ca amandoi inca produc bani si isi fac de obicei platile la timp”, a continuat sursa citata.

sursa