Condamnarea lui Cristi Borcea (45 de ani) la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul transferurilor a schimbat la 180 de grade planurile familiei. Soţia sa, Alina (31 de ani), şi fiul lor, George Alexandru (3 ani), au venit din Miami în România pentru a fi alături de fostul boss dinamovist. Şi, din acelaşi motiv, Alina n-a mai plecat să nască în America, aşa cum s-a întâmplat în cazul băieţelului.

Aşadar, fetiţa va avea doar cetăţenie română. Gravidă în 35 de săptămâni, doamna Borcea aşteaptă din clipă în clipă să-i vină sorocul. A avut o sarcină uşoară, aşa că şi-a permis să fie destul de activă în afaceri, asta deşi a fost avertizată de cei din jur că din cauza efortului ar putea naşte forţat mai devreme. Tot singură şi-a pregătit bagajul de maternitate, iar naşterea este programată la o clinică privată din Bucureşti. Cel mai probabil, prin cezariană, aşa cum s-a întâmplat şi la primul copil.

Momentul va fi un bun prilej pentru ca tatăl copilului să „respire aer de libertate”, întrucât Cristi Borcea ar putea primi o permisie de 3 zile, de la conducerea închisorii Poarta Albă, pentru a-şi putea vedea şi înregistra odrasla. O astfel de „recompensă” a primit în noiembrie 2014 pentru bună purtare. Şi atunci a profitat din plin de ea, lăsându-şi nevasta gravidă. În luna mai ar fi trebuit să mai beneficieze de trei zile de libertate, dar a preferat să le „pună la păstrare” pentru mult-aşteptatul eveniment.

Cristi Borcea mai are patru copii oficiali şi încă unul recunoscut după ce a fost acţionat în instanţă. Din căsnicia de 22 de ani cu Mihaela au rezultat trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani) şi Patrick (16 ani).

În 2012, fostul director executiv de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican şi, împreună, au un băieţel, George Alexandru (3 ani), care s-a născut la Miami. La începutul anului trecut, Borcea a fost dat în judecată de avocata Simona Dana Voiculescu, care a afirmat că fetiţa ei în vârstă de 8 ani este tot a dinamovistului. După proba ADN s-a stabilit că avocata are dreptate.

Canicula îi dă bătăi de cap 

Odată cu venirea verii, dinamovistul are parte de zile dificile după gratii. “Borcea se luptă cu temperaturile ridicate, are puseuri de tensiune, numără zilele şi aşteaptă cu nerăbdare clipa în care va fi eliberat. Nu mai suportă regimul, îi este în permanenţă rău. După ce familia îl vizitează, plânge, deşi este bărbat nu se poate abţine”, ne-a mărturisit Miron Cozma, care nu şi-a uitat colegii rămaşi în puşcărie după eliberarea sa şi continuă să-i viziteze sau să le trimită pachete. De la ei a aflat “Luceafărul Huilei” cât de greu îi este lui Borcea.