Unele persoane vor preferă să-l poarte cu arcuri, altele fără, pentru confort, suport sau estetică pură. Dar alegerea dintre cele două tipuri de sutiene nu este întotdeauna ușoară, deci cum să șțiți ce preferați? Prioritatea înainte de a-ți alege lenjeria intimă și mai ales sutienul este să îți iei măsurile în mod corespunzător. Circumferința spatelui și dimensiunea cupei sunt esențiale pentru a alege un sutien adecvat cu sau fără arcuri.

Sutien cu jumătate de cupa pentru un decolteu drept, sutien push-up pentru un bust generos, totul este posibil odată ce știi mărimea ta și mai ales efectul pe care vrei să-l dai sânilor. De asemenea, în funcție de suportul dorit, sutienul plus size cu sau fără armătură nu va fi neapărat potrivit!

Sutienul fără arcuri

Sutienul fără arcuri este destul de la modă, asociat cu sutienul bandeau și vine adesea sub formă unui triunghi. Este mai degrabă recomandat femeilor cu sâni mici sau chiar medii. Este adesea realizat din tul sau dantelă și țesătură fină, dar nu mai puțîn elegantă. Îl recomandăm în special pentru cupele A și B. Este mai ușor și mai confortabil, dar oferă puțîn sprijin pentru sânii mai mari.

Acestea fiind spuse, există modele de sutiene fără arcuri concepute special pentru mărimile mai mari, și care sunt destul de confortabile de purtat.

 

Sutienul cu sârme

Sutienul cu sârme este foarte potrivit pentru toate tipurile de sâni. Acesta este marele său avantaj. Este echipat cu arcuri ușoare, care oferă un sprijin apreciat și puțîn disconfort zilnic. În plus, oferă în același timp un aspect foarte frumos al decolteului. Sutienul cu arcuri oferă mai mult volum și oferă o formă generoasă atunci când este căptușit; această poate fi o soluție pentru cele care doresc să dea un efect mai complet sânilor lor.

Sutienul fără arcuri: pentru sănii mici.

Dacă sunteți obișnuite să purtați sutiene cu o cupa A sau B, sutiene fără arcuri sunt pentru dvs. În general, bretelele acestor sutiene sunt foarte subțiri, ceea ce nu oferă un sprijin semnificativ, dar oferă un decolteu plăcut. Este, de asemenea, discret, nu lăsând nici o urmă pe piele, chiar și sub haine strâmte. Este o alternativă bună.

Un avantaj pentru sânii mici, pentru care anumite modele nu sunt întotdeauna recomandate: sutienul triunghi fără arcuri nu este cu nimic mai prejos față de modelele de sutiene cunoscute sexy, cum ar fi push-up-ul. Le gășiți la un preț bun cu cod reducere answear.ro, înfrumusețațe cu dantelă și în culori deosebite.

Sutienul fără arcuri: pentru sânii medii.

Sutienele fără arcuri sunt cunoscute pentru faptul că oferă puțină susținere. Deși este adevărat că nu sunt recomandate pentru sânii plini, nu este adevărat că nu trebuie folosite pentru sânii medii.

Dacă aveți sâni corespunzători unei cupe mărimea C sau D, alegeți modele cu bretele largi. Acestea vor distribui mai bine greutatea pieptului la umeri, evitând efectul de „tăiere” a bretelelor care sunt prea subțiri pe piele.

Sentimentul de sprijin pe care îl oferă sutienele cu arcuri le poate liniști pe unele femei. Indiferent dacă sânii lor sunt medii sau mici. Comparați cu atenție cele două tipuri și alegeți în funcție de fizionomie și de confort un sutien la un preț minunat cu un cod reducere answear.