De obicei, schimbarea anotimpului ne indeamna sa ne transformam si casa. Poate ca este vremea rece si rece sau instinctul de baza de a ne pregati pentru hibernarea de iarna. Indiferent de motiv, este momentul perfect pentru a te inspira din natura.

Nuantele bogate de purpuriu, auriu, vinetiu, portocaliu si aramiu sunt culorile toamnei si ar trebui sa fie ghidul tau pentru decorare. Utilizati o culoare slaba a tesaturii si finisati panza pentru a va prezenta povestea de culoare sezoniera. Va vom impartasi secretele de a aduce caldura toamnei in casa pentru un aspect care este potrivit pentru aceasta perioada a anului, dar care este si adaptabil pentru utilizare pe tot parcursul anului. Puteti utiliza inclusiv fronturi MDF vopsite.

De ce sunt culorile de toamna atat de speciale?

Suntem extrem de atrasi de culorile toamnei. Este momentul anului pentru a admira frumusetea frunzelor in schimbare. De ce culorile toamnei ne fac atat de fericiti? Exista o explicatie stiintifica bazata pe ideea ca oamenii sunt atrasi continuu de culorile intense pentru a inflori si a supravietui.

Toamna este o abatere completa de la culorile stralucitoare si insorite asociate lunilor cu vreme calda. Toamna semnifica o trecere la tonuri subtile de pamant si culori capricioase, care aduc un aspect confortabil casei. Neutrele, cum ar fi maro, bej si gri sunt alegeri bune pentru pereti, desi albul poate crea, de asemenea, un fundal izbitor pentru culori bogate, pamantii. Recomandam sa folositi mobila MDF in culori interesante.

Unde functioneaza cel mai bine culorile de toamna?

Spatiile comune din toata casa sunt grozave pentru culorile toamnei. De exemplu, daca doriti cu adevarat sa impartasiti caldura sezonului cu oaspetii, incepeti prin a adauga tonuri pamantii in intrarea in casa. Este spatiul care face o prima impresie grozava si da tonul pentru restul casei.

Alege o culoare puternica, cum ar fi rosul sau violetul, pentru a crea o primire neasteptata. Folosirea unei astfel de culori dominante va permite sa continuati culoarea pe tot parcursul sau sa utilizati nuante progresiv mai deschise de aceeasi nuanta pe masura ce va deplasati dintr-o camera in camera.

Cum sa introduceti culorile de toamna fara vopsea

Daca nu doriti sa faceti o schimbare mare de culoare pentru toamna, cum ar fi vopsirea peretilor sau decorarea completa, incorporati cateva piese de nuante pamantii in diferite nuante. Adauga perne, accesorii decorative, lucrari de arta si piese secundare tapitate pentru a aduce o culoare bogata de toamna in camerele tale.

Daca doriti sa folositi putina vopsea, incercati o nuanta mai intunecata pe ornamente, balustrade sau ridicari ale scarilor pentru a adauga contrast si distinctie. Alegeti un perete de accent pe care sa il acoperiti cu un tapet texturat. Iti va oferi acelasi rezultat ca si vopseaua si, de asemenea, creeaza interes vizual.

Violetul este o culoare care transcende anotimpurile. Nuantele mai deschise de violet sunt potrivite pentru primavara si vara, dar un ton profund de bijuterie este o alegere excelenta pentru decorarea in culorile toamnei. Combinati violetul dramatic cu portocaliu picant si maro pentru a crea o paleta unica de toamna, care arata absolut uimitor.