Fie că-ți încălzești locuința prin intermediul unei centrale termice, a șemineelor sau prin intermediul sobelor, combustibilul folosit este o cheltuială prioritară. Ideal este să găsești un furnizor care îți poate oferi combustibil la preț mic, fără a face rabat de calitate. Acest furnizor există și îl găsești în mediul online pe website-ul ce îi poartă numele – tomibena.ro.

 

Când spui Tomibena sunt peleți din rumeguș de rășinoase ce sunt un înlocuitor excelent al diverșilor combustibili fosili. Au și un preț accesibil, iar cei de la Tomibena îți pot asigura transport oriunde în țară.

 

La Tomibena găsești peleți prietenoși cu mediul și cu membrii casei!

 

Pentru a împușca doi iepuri dintr-o lovitură, peleții ar trebui să nu fie o achiziție usturătoare, dar nici una toxică pentru mediu și familia ta. Ieși foarte bine din toate punctele de vedere dacă alegi peleții de la Tomibena.

 

Cei din stocul acestui furnizor sunt extrem de prietenoși cu mediul înconjurător. Acești peleți produc o cantitate infimă de cenușă de pe urma arderii, cenușă pe care o poți folosi foarte bine ca îngrășământ natural pentru flori și plante.

 

Mai mult decât atât, având în vedere că de pe urma arderii rezultă o cantitate mică de cenușă, să știi că același lucru e valabil și în ceea ce privește fumul. Peleții din rumeguș de rășinoase de la Tomibena emană o cantitate neînsemnată de dioxid de carbon. Asta înseamnă că nu îngreunează și nu poluează aerul pe care tu și familia ta îl respirați.

 

Totodată, funinginea pe care o produc este de asemenea în cantități infime. Asta înseamnă că nu vor afecta perioada de viață a centralei tale termice, a șemineelor și nici măcar a sobei.

 

Cum sunt obținuți peleții din rumeguș de rășinoase și de ce să îi alegi?

 

De ce sunt peleții de la Tomibena atât de siguri? Pentru că sunt obținuți prin uscarea și presarea rumegușului cu ajutor unor aparate cu tehnologii care le garantează calitatea superioară – nimic din ce ar putea să afecteze calitatea vieții.

 

În plus, pentru că cei de la Tomibena sunt foarte încrezători în calitatea produselor pe care le comercializează, îți dau dreptul să returnezi peleții dacă nu ești mulțumit de ei. Mai exact, dacă după 5 saci folosiți într-un palet nu ești încântat de eficiența lor, atunci cei de la Tomibena îți oferă alternativa returului.

 

Accesează tomibena.ro pentru a-ți achiziționa de pe acum peleți din rumeguș de rășinoase.

 

Contact Tomibena

0755 091 111

[email protected]

 

Bivolărie (Lângă Haltă), Vicovu de Sus, Suceava