61699108-9663055In scurtul timp in care a afost in permisie, Mihai Stoica si-a socat apropiatii. Aflat de doi ani dupa gratii, fostul manager de la Steaua vorbeste in argouri si pare ca si-a schimbat total vocabularul.

Condamnat in Dosarul Transferurilor la trei ani si sase luni de inchisoare, Mihai Stoica a stat mai bine de doi ani dupa gratii, in penitenciare precum Rahova sau Jilava.

Din cate se pare, perioada petrecuta dupa gratii si-a pus amprenta asupra fostului manager de la Steaua, iar daca din punct de vedere fizic acesta nu este foarte mult schimbat, poate un pic mai carunt, limbajul omului de fotbal a suferit mari modificari.

Portretul fenomenal al “miliardarului din Romania de care nu ai auzit!” Manca 6 fripturi la micul dejun, iubea motoarele si femeile. Explozia averii lui Tiriac de la 2 mil dolari la UN MILIARD in 16 ani

61483450-3896264

MM si-a schimbat vocabularul
Astfel, in zilele de permisie pe care le-a avut de curand, Meme si-a socat vechii colaboratori, cei care au realizat ca prietenul lor s-a ales cu unele mosteniri de dupa gratii.

GUTA E CELEBRU! A ajuns in paginile ziarelor din strainatate cu imaginile in care o bate pe Iulia

61699107-9528590

“Vorbeste in argouri, pare un alt om cand deschide gura, semn ca a avut profesori buni dupa gratii, insa din punct de vedere fizic nu s-a schimbat, poate e un pic mai carunt”, a explicat unul dintre oamenii care l-au intalnit pe fostul sef de la Steaua.
Este monitor sportiv dupa gratii
La inchisoare, Meme este monitor sportiv pentru alti detinuti, acelasi rol avandu-l si Gica Popescu. Daca “Baciul” este extrem de respectat de colegii de detentie, Mihai Stoica nu se bucura de acelasi tratament, iar multi dintre elevii managerului nu par foarte interesati de sfaturile omului de fotbal.

Cătălin Moroşanu, mărturisire ruşinoasă din copilărie: Când s-a întors mama de la câmp, m-a găsit…

61231131-2640621


Intra in comisie la inceputul lui 2016

Dupa ce a scris mai multe carti dupa gratii si a avut un comportament ireprosabil, galateanul spera sa fie eliberat pana la sfarsitul acestui an, aceasta varianta fiind confirmata si de Gigi Becali, cel care a reiterat ca il asteapta la Steaua.

Conform surselor CANCAN.ro, Mihai Stoica va fi acceptat in Comisia de Eliberari tocmai la inceputul lui 2016, ceea ce poate prelungi sederea lui Meme dupa gratii, pana in primavara anului viitor.

61396873-1543986

Mihai Stoica este in conflict cu o parte dintre suporterii Stelei

61685924-7564421

Vrea sa lucreze cu Gica Popescu la Steaua
Tot Gigi Becali a mai dezvaluit ca Stoica i-a spus ca a discutat cu Gica Popescu, iar fostul capitan al Generatiei de Aur ar dori sa lucreze la campioana Romaniei. Spusele latifundiarului din Pipera au fost infirmate de apropiatii cumnatului lui Gica Hagi, cel care, conform acelorasi surse, ar accepta sa se intoarca in fotbalul romanesc doar la Viitorul Constanta, clubul “Regelui”.

cancan.ro