Nativa din Fecioară va rămâne la fel de critică și cicălitoare, lucru care ar putea să o aducă în pragul singurătății.

Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – RAC

La bătrânețe te vei gândi mai mult la cei din jur decât la tine, neglijență care ar putea să îți afecteze sănătatea într-un final.

Ești acel timp de om care se lasă pe ea pentru binele altora, în special al copiilor sau nepoților. Vei fi o bucătăreasă de excepție, de aceea ai tendința de a consuma mai mult decât îți trebuie.

Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – LEU

Vei fi acel timp de bătrânică pe care femeile mai tinere o admiră și care și-ar dori să fie și ele așa când vor ajunge la vârsta ta.

Plină de energie și cu un tonus excepțional, vei reuși multă vreme să muncești și să fii un ajutor pentru copiii și nepoții tăi.

Cat de geloasa esti in functie de zodie Calendarul chinezesc 1924-2030

Cât de bun bun in pat este, în funcţie de zodie.

Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – FECIOARĂ

Vei rămâne la fel, firea ta critică și cicălitoare îndepărtându-i pe cei dragi chiar și la bătrânețe.

E posibil să îți dai seama la timp de asta și să încerci să te schimbi, altfel această perioadă va fi una de singurătate. Vei fi destul de activă și grijulie cu tine, de aceea nu vei întâmpina prea multe greutăți cu sănătatea.

Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – BALANŢĂ

Vei fi o bătrânică foarte grijulie cu aspectul său fizic, de aceea cu siguranță nu vei ieși nici până la magazinul din colț nearanjată.

În ciuda problemelor pe care le poți întâmpina de-a lungul anilor, rămâi optimistă și cu poftă de viață.

 Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – SCORPION

 Vei fi foarte activă chiar și la bătrânețe, iar condiția ta fizică va fi una de invidiat. Cum o sa fii la batranete, in functie de zodia ta – SĂGETĂTOR

Vei fi o bunică perfectă în ochii nepoților tăi, energia și pofta ta de viață îi va distra și în același timp îi va răsfăța.

Vei fi o companie plăcută pentru toată lumea și nu ar trebui să fii surprinsă că ai vizite tot timpul. Te adaptezi noutăților și vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă.

Citeşte mai mult pe eva.ro