Ti-ai deschis o firma si ai pornit cu mult avant pe caile antreprenoriatului? Esti in cautarea unui mobilier super rezistent, in care sa iti depozitezi in ordine documentele cu care lucrezi? Ce ai zice de un fiset metalic? Produsul care a sfidat „coltii timpului” a ramas in topul celor mai achizitionate articole profesionale pentru birouri.

 

Nu exista institutie care sa nu aiba in dotare aceste organizatoare robuste si rezistente. Daca iti doresti sa amenajezi un intreg birou cu astfel de modele, la un pret total sub 3.000 de lei, atunci ai ajuns in locul potrivit! Iata avantajele unui fiset din material metalic de la www.viamond.ro in amenajarea unui spatiu de munca!

 

Standardele de calitate mana in mana cu fisetele din metal

 

Sistemul de management al calitatii, implementat prin standardul de calitate ISO 9001:2015, impune fiecarei organizatii indeplinirea unor cerinte clare in vederea obtinerii unor performante exceptionale. Prin respectarea acestor cerinte, poti asigura dezvoltarea afacerii tale si indeplinirea asteptarilor clientilor, dar si ale angajatilor.

 

Una dintre cerintele pe care va trebui sa o indeplinesti se refera la organizarea muncii si spatiilor aferente. Indosarierea tuturor documentelor, etichetarea si inregistrarea acestora, precum si depozitarea in conditii optime sunt taskuri care trebuie sa intre in rutina firmei. Aici intervin si caracteristicile exceptionale ale unui fiset metalic.

 

3 fisete la un pret imbatabil

 

Pentru a rezolva problema organizarii actelor, contractelor si altor documente, poti dota intregul birou cu modelele moderne de fiset metalic. Ce ai zice sa profiti de ofertele imbatabile, prin care poti sa achizitionezi un set de 3 fisete din metal, cu mai putin de 3.000 de lei? Dimensiunile de 900x400x1800 mm sunt perfecte pentru pozitionarea fisetului in orice incapere. Toti angajatii care isi desfasoara activitatea in acel birou vor putea avea acces la documentele stocate in interiorul generos al fisetului. Astfel, acestia isi vor organiza ca la carte dosarele, bibliorafturile, contractele, documentatiile tehnice, plansele si hartile, arhivatoarele si orice alte articole pe care le utilizeaza.

 

Garantia unui produs de calitate

 

Garantia de 3 ani oferita de producatori te va asigura de o folosire fara griji, nefiind necesare reparatii si alte lucrari de intretinere. Fabricate din tabla de otel cu o grosime de 0,7 mm, modelele de fiset metalic au o rezistenta indelungata.

 

Cele 4 polite reglabile pe inaltime dau posibilitatea reconfigurarii spatiului interior, in functie de nevoile de depozitare. In plus, greutatea maxima de 50 de kg suportata de polita constituie un alt avantaj important. Producatorii recomanda nedepasirea acestei greutati, pentru a evita curbarea politelor.

 

Fisetele sunt vopsite in camp electrostatic, ceea ce atesta rezistenta vopselei in timp. Aceasta  metoda de ultima generatie de aplicare a culorilor pe suprafatele metalice garanteaza inca o data calitatea produsului. Culoarea gri a fisetului va da un aspect business biroului, fiind o nuanta des intalnita in mediile comerciale si industriale.

 

Sistemul de inchidere este sus-jos, iar incuietoarea vine cu 2 chei de utilizare. Usile batante ofera o deschidere ampla, putand avea o vedere de ansamblu asupra intregului continut.

 

Porneste la drum cu un fiset metalic care indeplineste toate standardele de calitate in vigoare. Seturile de 3 fisete la un pret redus reprezinta o investitie excelenta de care te vei bucura o perioada indelungata.