Cu toate ca digitalizarea reduce volumul de hartie folosit in majoritatea birourilor si mediilor de lucru, sistemele informatice inca nu sunt pregatite sa cuprinda si sa transmita toata informatia necesara. Tocmai de aceea, orgaizarea informatiilor pe suport de hartie (documente, contracte, facturi, dosare, bibliorafturi) este deosebit de importanta pentru orice mediu de lucru, intrucat aceasta poate influenta foarte mult eficienta si productivitatea.

Fisetul metalic este o solutie ideala de depozitare pentru mediile profesionale, dat fiind faptul ca este special proiectat pentru a acomoda bibliorafturi, topuri de hartie si, in general, orice obiecte si produse din sfera papetariei. Avand in vedere utilitatea specifica, o astfel de piesa se deosebeste de vestiarele si dulapurile metalice atat din punctul de vedere al formei si dimensiunilor, cat si al compartimentarii.

Astfel, un vestiar metalic va acomoda cel mai bine incaltaminte, imbracaminte, echipament sportiv si obiecte personale, iar diferitele modele de dulap metalic vor fi potrivite pentru depozitarea sculelor si uneltelor, aparaturii si diferitelor produse, medicamentelor, substantelor periculoase, obiectelor de curatenie si multe altele.

Viamond.ro, unul dintre cei mai mari furnizori de papetarie, birotica si mobilier de birou din Romania, iti pune la dispozitie zeci de modele si optiuni de personalizare a pieselor de mobilier destinate depozitarii.

Astfel, fisetele din oferta acestui distribuitor au dimensiuni cuprinse intre 800 x 350 x 600 de milimetri (0,16 metri cubi) si 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri (0,72 metri cubi) si un numar de 1-2 usi. In ceea ce priveste compartimentarea, ele sunt dotate cu 1 pana la 4 polite si care pot sustine greutati cuprinse intre 35 si 60 de kilograme per polita.

Calitatea este intotdeauna un detaliu important, motiv pentru care piesele de mobilier din metal disponibile in oferta Viamond sunt robuste, au o durata de viata deosebit de indelungata si dispun de numeroase certificari de calitate.

Astfel, fiecare fiset metalic este rezistent la contactul cu lichidele, caldura umeda si uscata, lumina directa a soarelui, impact mecanic, inchiderea si deschiderea frecventa a usilor, coroziune, zgariere si schimbari dese de temperatura.

In plus, printre solutiile de personalizare disponibile se afla si posibilitatea de a alege un fiset metalic cu usi vopsite in gri clasic, albastru, verde, galben, rosu sau portocaliu. In ceea ce priveste pretul, acesta porneste din jurul valorii de 500 de Lei si creste in functie de dimensiunile si dotarile modelului pe care il alegi.

De regula, printre dotarile standard ale unui fiset metalic de calitate se numara si:

– rafturi reglabile pe inaltime;

– usi batante dublu ranforsate, prevazute cu fante de aerisire in partea superioara si inferioara si nervuri longitudinale pentru o rezistenta sporita;

– balamale interne antiefractie cu perimetrul frontal rotunjit;

– seif sau caseta de valori.

Necesitatile mediului de lucru pot fi deosebit de specifice, motiv pentru care oferta Viamond iti da posibilitatea de a personaliza fisetele metalice cu urmatoarele dotari optionale premium:

– soclu;

– kit picioare reglabile;

– protectii anticoroziune din plastic pentru picioare;

– cheie Master – asigura deschiderea tuturor usilor pentru fisetele pe care le-ai achizitionat;

– usi din HPL cu grosimea de 8mm;

– usi din MDF cu grosimea de 18mm.

Mai mult decat atat, in cazul in care protectia oferita in mod standard nu ti se pare suficienta, poti dota fisetul metalic pe care il achizitionezi cu diferite tipuri de inchidere: maner antiefractie, maner cu inchidere din doua miscari, inchidere in 3 puncte, cifru mecanic, cifru electronic, cu moneda, etc.