Există brazi artificiali online pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele, de exemplu brad de plastic ieftin, brad artificial cu zăpadă, brad artificial cu ghirlandă led sau chiar cu zăpadă căzută… Cu sau fără decor, puțin asemănător cu un brad natural sau dimpotrivă, gata de a fi confundat cu un brad natural, bradul artificial se regăsește pe piață în extrem de multe variante.

Cele mai frecvente tipuri de brazi artificiali online

Compus în esență dintr-un cadru metalic îmbrăcat cu ace din PVC, bradul artificial reprezintă prima alegere a celor care își doresc un decor rapid și inedit din punct de vedere estetic cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, alegerea bradului perfect nu este atât de ușoară pe cât pare, deoarece există numeroase modele din care poți alege. Important este să faci acest lucru în funcție de preferințele pe care le ai și de atmosfera pe care dorești să o creezi.

brad artificial online

Bradul artificial standard

Un astfel de brad arată în foarte mare măsură ca un brad natural sau ca bradul Nordmann, fiind ideal pentru a fi decorat în culori tradiționale de Crăciun. Împodobit în roșu și verde, cu un strop de auriu, acesta este modelul perfect de brad artificial pentru a evada în copilăria de poveste pe care ai avut-o odinioară.

Bradul arficial verde cu zăpadă

La fel ca bradul verde clasic, și acesta este recomandat pentru un decor în culorile tradiționale ale Crăciunului, extremitățile albe ale bradului imitâmd, de fapt, un brad natural acoperit de zăpadă. Există, de asemenea, variante de brazi artificiali care imită roua dimineții sau creează un efect mat, impresia unui brad adevărat într-o sufragerie de poveste.

Bradul modern de Crăciun, cel begru sau roșu

Există astăzi pe piață pomi artificiali online colorați complet în nuanțe de roșu, begru, albastru sau roz. Departe de bradul clasic din familia tradițională, un brad de acest fel își găsește totuși locul în casele cu decor modern. Ideal pentru decorațiuni argintii sau aurii, acest tip de brad artificial la modă poate fi totuși combinat cu multe culori. Pentru că emite o atracție foarte mare, spiriul de petrecere este deja garantat prin simpla sa prezență ca vedetă a casei.

Bradul gata decorat

Foarte practic pentru persoanele cu mobilitate redusă pentru care a pune steaua în vârf reprezintă o adevărată provocare, un brad gata decorat este, așa cum arată și numele său, decorat din momentul în care îl scoți din cutie. Disponibil în mai multe culori și având diverse decorațiuni, trebuie doar să-l desfaci și gata, nimic mai simplu! Lumini de Crăciun, globuri și toate decorațiunile sunt așezate într-un timp record. Economie de timp cu adevărat.

pom artificial online

Bradul artificial cu lumini led integrate

La jumătatea distanței dintre bradul artificial tradițional verde și bradul de Crăciun artificial gata decorat, un brad artificial online prevăzut cu becuri LED intermitente integrate sau un brad artificial cu fibră optică beneficiază de un aspect estetic pe care și tinerii, și bătrânii îl apreciază deopotrivă în mod deosebit. Ceea ce îl va completa va fi o grămadă de ghirlande și globuri clasice.

Bradul artificial cu conuri de pin

Situat, de asemenea, între bradul artificial de Crăciun gata decorat și bradul artificial standard, un brad artificial care are conuri tradiționale de pin agățate la capătul ramurilor este preferat de mulți. Argintiu sau auriu, înfrumusețat de o panglică roșie de Crăciun pe un fundal de crenguțe verzi sau albe, acest brad demonstrează că magia Crăciunului se regăsește în detaliile simple.

Așadar, există atât de multe variante de brazi artificiali online din care poți alege că, la un moment dat, este posibil să nu îți mai poți defini gusturile. Care mai de care mai frumos din punct de vedere estetic, un brad artificial oferă beneficii pentru o perioadă mai mare de timp, iar decorul casei poate fi realizat cu o ușurință din ce în ce mai mare, având în vedere toate aceste modele de brazi artificiali care se regăsesc pe piață.