Cum sa alegi firma de tractari auto? Aspecte importante de avut in vedere cand ai nevoie de asistenta auto

Tuturor ne place sa fim optimisti, sa gandim pozitiv ca nou nu ni se poate intampla nimic, mai ales cand vine vorba de soferii de la noi din tara. Adevarul este ca indiferent de vechimea pe care o ai ca si sofer, marca masinii pe care o conduci sau cat de grijiului ai fost cu ea, situatii in care masina se poate defecta si sa ramana imobilizata pe traseu sau mai rau sa fie implicat intr-un eveniment rutier se pot intampla oricand.

Trebuie sa stii ca paza buna trece primejdia rea, iar inainte sa pleci la drum fa rost de numarul de relefon al unei firme de tractari auto care te poate ajuta foarte mult in caz de nevoie. Nu trebuie sa cauti servicii de tractari chiar in momentul in care au nevoie de astfel de servicii, nu stii pe cine gasesti, iar fiind pe graba este posibil sa platesti chiar mai mult decat de obicei. Este bine sa ai deja numar de telefon in agenda al firmei de tractari si sa apelezi la ei imediat cum apar problemele in trafic sau la masina.

tractari auto Brasov

Cum sa alegi firma de tractari auto?

Asa cum spuneam mai sus pentru a nu mai pierde timp varianta ideala este ca selectia firmei de tractari auto brasov ar trebui facuta din timp, cu calm si nu asa pe fuga.

Atunci cand contactati firma sau o gasiti pe internet, verificati daca este licentiata de Ministerul Transporturilor si Autoritatea Rutiera Romana pentru a putea realiza transporturi pentru terti. Aceasta licenta ofera o garantie suplimentara ca deplasarea va fi in siguranta pentru toate persoanele si autoturismul de transportat. Cel mai important aspect este sa detina o asigurare CMR valabila deoarece astfel ofera despagubiri in cazul in care autoturismul tractat sufera avarii in timpul transportului.

Daca nu aveti deja o firma recomandata de cineva, verificati sa aiba o buna evaluare a serviciilor de catre alti soferi care au apelat la ei. Acum cu ajutorul internetului o sa gasiti mult mai usor review-urile despre orice firma si sunt foarte utile pentru a evita firmele neserioase.

Alte aspecte de luat in calcul este ca programul firme de tractari auto sa fie non-stop, iar interventiile de tractari auto si asistenta rutiera sunt realizate cu echipamentul potrivit.

Va dorim drum bun si calatorii fara evenimente!

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING  – Servicii promovare SEO Timisoara.