Una dintre cele mai importante decizii atunci când vine vorba de planificarea nunții este rezervarea formației de nuntă sau a cântăreței . Indiferent dacă sunteți în căutarea celei mai bune trupe de muzică de nuntă, o trupa cover există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare pentru o experiență de planificare a nunții mai ușoară și mai plăcută.

O formație live de nuntă este o modalitate perfectă de a garanta că invitații tăi vor dansa toată noaptea. Există atât de multe tipuri diferite de trupe pentru ziua ta cea mare. Pentru majoritatea cuplurilor, este prima dată când rezervă muzicieni live, așa că a ști de unde să începi poate fi o sarcină destul de dificilă.

Acestea fiind spuse, iată câțiva factori importanți de luat în considerare, care sperăm că vor face din experiența de a găsi și rezerva trupa live perfectă pentru muzica live de nuntă o experiență rapidă și plăcută.

1. Cereți recomandări de la prieteni și familie

Acest lucru nu se limitează doar la industria nunților. În orice industrie, cuvântul în gură din surse de încredere este absolut neprețuit, iar trupele live de nuntă nu sunt diferite. Așadar, cereți recomandări de la prieteni și familie prin intermediul rețelelor sociale, în persoană și țineți urechile deschise când mergeți la nunțile prietenilor, astfel încât să puteți afla furnizorii pe care i-au folosit. Puteți apoi să le cereți informațiile de contact și să preluați lucrurile de acolo.

2. Nu te baza complet pe internet

Internetul este o resursă fantastică pentru a găsi furnizorii potriviți. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, foarte înșelător, așa că un site frumos cu înregistrări de studio nu înseamnă neapărat că o trupă va fi grozavă, live. Dimpotrivă, dacă o trupă de muzică nu se află pe o anumită platformă de socializare precum Instagram, nu înseamnă că nu merită timpul tău și nu ar trebui să le iei în considerare. De aceea ar trebui să iei în considerare recomandările prietenilor și familiei, să te uiți la recenziile online și să vezi acea trupă cântând live în persoană, pentru liniște sufletească!

3. Solicitați un set-list de la trupa selectată

Felicitări! Ți-ai pregătit lista de potențiali furnizori! Este timpul să ceri un set list înainte de a-i vedea în persoană. Aceasta este o modalitate grozavă de a vă oferi o idee despre cum vor ritmul nopții și de a vă oferi o senzație realistă a tipului de melodii care vor fi interpretate în ziua voastră specială! Majoritatea trupelor live își vor împărți cântările în seturi diferite, așa că asigurați-vă că cereți toate acestea pentru a vă face o idee mai bună.

4. Înscrieți-vă pentru o emisiune live!

Oricât de ușor pare să rezervi o trupă de muzică live online, astfel încât să fi bifat un alt furnizor de nuntă de pe lista ta de lucruri de făcut, acest lucru poate veni cu o palmă în față dacă trupa nu este la fel de bună așa cum te așteptai să fie ei în ziua ta cea mare. Așa că este foarte important să pregătiți mai întâi o listă cu potențiale trupe care credeți că vă plac și apoi să mergeți și să le vedeți în persoană pentru asigurare. Singura modalitate de a ști dacă o trupă este potrivită pentru tine este să-ți iei partenerul, să faci o întâlnire și să dai pe ringul de dans! Acest lucru va face ca întregul proces de rezervare să fie mult mai distractiv!

5. Nu dicta set-list-ul

Amintiți-vă că solicitarea set-listului și dictarea acesteia sunt două lucruri diferite. Sunt șanse ca formația pe care o alegeți ar fi fost în industrie de câțiva ani, așa că aveți încredere în ei pentru a avea un flux frumos, deoarece cel mai probabil ar ști cum ar trebui să curgă seturile!

6. Ai încredere în trupa ta

Așa că îți place atmosfera trupei selectate și muzica lor și sunt disponibile la data ta! Este fantastic! Acum, următorul pas este să semnezi contractul și să-i lași să-și facă treaba. Îi plătești să organizeze muzica, să se ocupe de esențialul și de toate provocările pe care le poate aduce un sistem audio. Plătești pentru o muncă de calitate în ziua ta specială, astfel încât tu, prietenii și familia să vă puteți bucura de ziua la maximum! Așa că trebuie să ai încredere în trupa ta de nuntă pentru a cânta melodiile potrivite și pentru a-i aduce pe toți pe ringul de dans pentru a se distra!

Dacă vă străduiți să vă restrângeți opțiunile și sunteți în căutarea trupei potrivite, ar trebui să vă gândiți cu siguranță să cumpărați ghidul pentru formația de nuntă . Acesta este un ghid care vă arată toate considerentele pentru rezervarea unei trupe pentru nunta dvs., inclusiv:

Deciderea cerințelor de bază pe care le doriți pentru divertisment

Pașii cheie pentru rezervarea trupei includ:

Evaluarea experienței muzicienilor

Evaluarea ofertei lor

La ce să fii atent la solistul

Alegerea muzicii de ceremonie

Alegerea muzicii pentru nunta

Planuri de nunta

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara