Kilogramele în plus pot duce la diabet, iar această boală înseamnă pentru mulţi bărbaţi probleme serioase legate de performanţa în pat.

Stilul de viaţă nesănătos şi alimentaţie dezecilibrată duc rapid la creşterea în greutate.

Bărbaţii care consumă multe alimente dulci şi grase au probleme cu nivelul glicemiei, iar acest lucru poate duce la instalarea diabetului, scrie Yourtango.

De multe ori, primul stadiu al bolii nu este diagnosticat, pentru că nu există simptome. Dacă boala se agravează însă, cei mai mulţi bărbaţi vor ajunge să sufere de disfuncţie er*ctilă.

Iubeste un barbat cu burta

Am burtă și celulită. Așa, și?

Aceasta fata nu dezminte zicala “grasa si frumoasa”| VIDEO

Glicemia foarte ridicată afectează nervii şi vasele de sânge, inclusiv pe cele din zona pensului. De asemenea, medicamentele recomandate pentru tratarea diabetului afectează şi mai mult funcţia erctilă, agravând problema.

Iată un motiv foarte bun pentru ca bărbaţii să aibă grijă să-şi menţină silueta şi să meargă anual la medic, pentru controlul glicemiei.

Mai multă mişcare şi o dietă echilibrată sunt suficiente pentru a reduce riscul de diabet, aceasta fiind o boală foarte uşor de prevenit. Bărbaţii care aveau glicemia mare şi probleme de ercţie au revenit la o viaţă sxuală normală de îndată ce şi-au schimbat stilul de viaţă.

adevarul

Related

comments