Iată cele mai interesante cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă în pat când sunt cu iubitele.

F***-mă

Unul dintre cele mai apreciate cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă în pat când sunt cu partenerele de viaţă este şi acesta,” f***-mă”. Va fi foarte încântat şi excitat să audă cât eşti de doritoare.

Sa insel sau nu?

Linge-mă

Este cunoscut faptul că bărbaţii adoră ca femeile să se simtă bine în timpul partidelor de s*x şi mai ales să se exprime atunci când vor să li se facă ceva care le face mare plăcere.

Marturisire: Am o aventura cu alt barbat. Sotul meu nu stie.

 Îmi place cum te mişti

Orice bărbat este încântat când femeia din patul lui apreciază astfel de calităţi şi mai mult de atât i le şi laudă. Acestea sunt unele dintre acele cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă în pat iar felul în care se mişcă poate face dintr-o banală partidă de s*x una de neuitat.

Află cum se comportă fiecare zodie în pat!

Vreau să ţi-o sug

Cu siguranţă sunt unele dintre cele mai sexy cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă când sunt în pat şi vor fi foarte încântaţi să vadă că femeia este doritoare să-i răsfeţe organul genital cu gura.

Iubeste un barbat cu burta

 Îmi tremură tot corpul

Tremuratul este un semn al plăcerii şi al aprecierii faţă de calităţile pe care bărbatul le are în dormitor. Va fi nespus de fericit să vadă că te poate aduce pe culmile extazului şi totul datorită lui.

Ce NU pot face femeile cu un bust generos (VIDEO)

 Sunt udă

Sunt unele dintre acele cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă când sunt în pat şi care îi excită la maximum. Posibil să rămâi uimită când vei constata că anumite cuvinte la care nici nu te-ai fi aşteptat poate să-i provoace reacţii de nedescris din punt de vedere sexual.

 Vreau să o simt adânc

Aceste cuvinte excită marea majoritate a bărbaţilor şi folosite în contextul potrivit se asociază în mintea lor cu ceva cât se poate de erotic şi provocator.

Cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă când sunt în pat: O vreau tare în mine

Sunt fără nici un fel de discuţie cuvinte pe care bărbaţii vor să le audă când sunt în pat fiindcă îi duce  direct cu gândul la erecţie şi sfârcuri. Cu cât partenerul va vedea că te simţi bine, cu atât mai mult va fi excitat şu mult mai dispus să depună efort pentru a te aduce la orgasm.

sursa