Dacia a pregătit o nouă ediție specială pentru Duster. Botezată Steel Edition, acesta propune o serie de accesorii de caroserie speciale, plus câteva elemente noi pentru interior și are la bază versiunea de echipare Laureate.

La nivel estetic, Dacia Duster Steel primește un set de jante cu design special, pachetul Look (bare pentru amararea portbagajului și praguri într-o culoare care imită cromul), ornamente pentru luminile de ceață, o terminație cromată pentru sistemul de evacuare și geamuri cu tentă pe partea din spate.

Anvelopele ieftine sunt cele mai cautate. Diferenta dintre o marca premium si una de buget

Cele mai surprinzătoare șase amenzi de circulație pe care le-ai putea primi

AMENZI de care sigur nu ştii. Cât scoţi din buzunar dacă te cerţi pe stradă sau mâzgăleşti un gard

La interior, Dacia Duster Steel oferă sistemul multimedia Media-Nav Evolution, cruise control cu limitator de viteză și un volan asezonat cu piele.

Dacia Duster Steel Edition poate fi achiziționată alături de motoarele TCe 125, dCi 90 și dCi 110, fie în versiunea 4×2 fie în cea 4×4 (excepție făcând unitatea dCi 90) . Din păcate nu știm dacă Dacia Duster Steel va fi disponibilă și pe plaiuri mioritice, întrucât am primit doar prețurile pentru piața din Franța. Acolo, Duster Steel pornește de la 16.600 de euro (TCe 125 4×2) și poate ajunge până la 19.300 de euro (dCi 110 4×4).

Galerie foto pe auto-bild.ro

Related

comments