daniel-san-dupa-31-de-ani-de-la-incheierea-filmarilor-cum-arata-primul-si-adevaratul-karate-kid-acum_2_size7-3373565In urma cu 30 de ani, Ralph Macchio devenea celebru datorita rolului lui Daniel LaRusso din seria Karate Kid. Ajuns la varsta de 53 de ani, starul anilor ’80 a intrat intr-un con de umbra si o ajuta pe fiica sa care ii calca pe urme.

In 1984, Daniel LaRusso (Ralph Macchio), indrumat de parintele sau spiritual, Miyagi (Pat Morita), se transforma in idolul copiilor, dar si al adultilor, rolul sau din seria Karate Kid aducandu-l in prim planul cinematografiei mondiale.

Senzationala poveste dintre tanarul Daniel si parintele sau spiritual, Miyagi, care il invata cum sa devina mai puternic si mai disciplinat dezvaluindu-i tainele artelor martiale si ale vitejilor samurai a obtinut o nominalizare la Oscar in 1985 si a fost inclusa de Institutul American de Film pe lista nominalizarilor pentru cele mai bune filme de sport din istorie.

Dupa aproape 31 de ani de la perioada sa de glorie, Ralph Macchio este un adult in toata firea si, cu toate ca nu mai apare la fel de des la TV, a ramas inca un simbol al perioadei de aur a Hollywood-ului. Aproape retras din lumina reflectoarelor, starul ajuns la 53 de ani isi sustine insa fiica, pe Julia, in varsta 23 de ani, care isi doreste sa calce pe urmele tatalui si sa devina la fel de celebra, scrie site-ul Perfecte.ro.

Vezi mai multe imagini aici!

Ralph Macchio, alaturi de fiica sa Julia

daniel-san-dupa-31-de-ani-de-la-incheierea-filmarilor-cum-arata-primul-si-adevaratul-karate-kid-acum_1-2283640
Sursa FOTO: Splash News

Related

comments