Unul dintre cele mai interesante aspecte ale pregătirii nunții este găsirea ținutei ideale pentru ziua ta cea mare. Aceasta nu este o călătorie tipică de cumpărături, nu numai că această îmbrăcăminte va avea o importanță personală și va fi fotografiată pe larg, dar obținerea unei rochii de mireasă necesită timp. Când o viitoare mireasă afirmă că nunta ei este la doar trei luni, fața unui consultant de mireasă se luminează de îngrijorare. O rochie de la un designer poate dura de obicei cel puțin șase luni pentru a putea fi gata.

Datorită circumstanțelor speciale, trebuie să începi din timp căutările pentru ca rochia ta de mireasă să fie frumoasă în timp ce ești alături de viitorul tău soț. Deoarece acest lucru se bazează pe presupunerea unui angajament de un an, persoanele care plănuiesc într-un timp mai scurt, ar trebui să înceapă cât mai repede căutările pentru rochia de mireasă. Dacă aveți timp, așteptați să începeți cumpărăturile până când vă decideți cu locația și data nunții, deoarece acești factori pot influența tipul de rochie pe care o alegeți. De obicei, este o idee bună să începeți să explorați și să aveți o noțiune generală despre ceea ce căutați.

– 9 luni. Dacă îți iei rochia de mireasă de la un salon de mireasă convențional, acum este momentul să o comanzi, astfel încât să nu fii nevoită să plătești costuri în grabă și să ai timp suficient pentru modificări.

– 3 luni. Rochia dumneavoastră ar trebui să sosească într-o perioada scurtă, așa că faceți o programare pentru proba inițială pentru a determina dacă sunt necesare modificări. Acum că aveți rochia, puteți începe să căutați accesorii și să le comparați pentru a vă asigura că sunt potrivite împreună.

– 2 săptămâni. Această ar trebui să fie ultima dumneavoastră probă, atâta timp cât nu există modificări de urgență de ultim moment. Cu doar două săptămâni de la început, nu ar trebui să fie nevoie să vă faceți griji cu privire la fluctuațiile de greutate sau modificările alternative de îmbrăcăminte.

– Ziua cea mare. Asigurați-vă că rochia și voalul nu se încrețesc folosind un vaporizator.

Ce să nu faci pentru a-ți păstra rochia de mireasă în stare perfectă

După nunta ta minunată, va trebui să decizi unde să-ți pui toate amintirile. Îți vei atârna buchetul la uscat? Ce fotografii vor fi înrămate? Poate cel mai important, cum îți vei păstra rochia de mireasă? Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să îți lași rochia să se destrame după tot timpul petrecut prin fotografii, încercând nenumărate rochii de mireasă 2022 în căutarea celei potrivite și având rochia ajustată pentru a se potrivi corpului tău ca pe o mănușă.

Chiar dacă nu doriți să vă păstrați rochia de mireasă, este esențial să o curățați și să o păstrați profesional înainte de a o vinde sau de a o dona. Acest pas este deosebit de important dacă vrei ca viitoarea ta fiică să poarte rochia ta la propria nuntă. Ar fi îngrozitor să-ți scoți rochia de mireasă frumoasă pentru fiica ta doar pentru a descoperi că nu este într-o stare suficient de bună pentru a o purta în ziua ei cea mare, după ce au trecut decenii.