Iată de ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă şi sunt dispuse să aibă angajamente serioase lângă aceştia.

 1. Le conferă stabilitate

Nu degeaba femeile caută bărbaţi mai în vârstă pentru relaţii de lungă durată. Aceştia le conferă stabilitatea de care ele au nevoie, sunt mult mai echilibraţi şi statornici. De ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă? Ţinând cont că ele caută stabilitate, acesta este unul dintre cele mai puternice motive.

De ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă: Se simt mai răsfăţate

De ce mimează femeile orgasmul?

Nu este greu de ghicit de ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă. Aceştia au mult mai multă grijă de ele şi ştiu cum să le răsfeţe. Conform ultimilor studii femeile preferă genul acesta de relaţie fiindcă bărbatul mai în vârstă are o atitudine mai paternă şi ştiu ce nevoi au ele.

2. Îi consideră mai inteligenţi

Bărbaţii mai în vârstă sunt mai maturi şi consideraţi mai inteligenţi.Tot studiile arată că femeile sunt atrase, de fapt de experienţa de viaţă a acestor bărbaţi. Şi nu contează foarte mult diferenţa de vârstă cât timp partenerii se înţeleg şi se completează unul pe altul. De cele mai multe ori, din afară cei din jur vor vedea doar un bărbat mai în vârstă cu o femeie tânără, fapt care va da naştere la discuţii răutăcioase. Dar bărbatul matur şi inteligent este conştient că acest lucru se întâmplă indiferent ce ar face şi nu va încerca să demonstreze nimănui că ei ca şi cuplu se iubesc cu adevărat.

Cum le place femeilor să facă s*x, dar nu îndrăznesc să le ceară bărbaţilor

3. Sexul este mult mai satisfăcător

Bărbaţii maturi, mai în vârstă sunt mult mai atenţi şi sensibili la nevoile sexuale ale partenerelor. De ce femeile sunt atrase de bărbaţi mai în vârstă? Satisfacţia sexuală şi felul în care se implică aceştia din punct de vedere sexual sunt unele dintre motivele pentru care femeile acceptă genul acesta de relaţie. Acest comportament din punct de vedere sexual al bărbatului matur poate duce la relaţii mult mai fructuoase şi satisfăcătoare alături de partenera tânără.

ADEVARURI DESPRE S*X PE CARE FEMEILE TREBUIE SA LE INTELEAGA PANA LA 40 DE ANI

4. Comunică mult mai bine

Femeile iubesc să vorbească şi bineînţeles să fie ascultate. De ce femeile sunt atrase de bărbaţi în vârstă? Aceştia ştiu să comunice cu ele mult mai bine, au răbdare, experienţă şi cunoştinţe vaste. Din acest motiv nu poate exista o comunicare mai bună decât între o femeie şi partenerul ei de viaţă mai în vârstă.