Femeile ar renunta mai degraba la s*x decat la navigatul pe Internet sau la dusul zilnic.

Cel putin aceasta este concluzia la care s-a ajuns dupa ce NBC Universal a postat un sondaj pe site-ul sau oficial. Au completat chestionarul femei si barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani. Ei au avut de ales un top 3 lucruri fara de care n-ar rezista timp de o luna.

Atat reprezentantele sxului frumos cat si cei ai sxului tare au ales  primele doua locuri somnul si internetul.

Ce li se întâmplă bărbaţilor care se uită la SÂNI! Medicii sunt ŞOCAŢI

Dorinţele intime ale femeilor şi ce ar vrea ele să ştie bărbaţii

Lucruri care ti se intampla daca nu mai faci amor! Sigur nu stiai asta!

Pentru al treilea loc diferentele au fost „descurajante” pentru barbati. Si asta pentru ca in timp ce ei n-ar putea trai o luna fara sx, femeile au ales dusurile zilnice. Ca sa vada partea plina a paharului, urmasii lui Adam ar trebui sa se gandeasca la un singur lucru: cum ai putea sa tot faci sx fara sa faci dus?!

Sondajul a mai scos la ivleala si faptul ca femeile sunt mai orientate catre tehnologii noi si gadget-uri decat barbatii, avand mai multe smarphone-uri sau sisteme Wii Nintendo. Daca barbatii se multumesc doar cu lucrurile de baza, mai simple, femeile, in schimb, vor totul.

Barbatii pot totusi trai numai cu somn, s*x si alte activitati minime, in timp ce femeile trebuie sa fie mereu conectate la realitate.

Sursa: yourtango.com

Related

comments