Când vine vorba de cumpărarea de rochii , găsirea siteului potrivit poate fi copleșitoare. De la nenumăratele siteuri în care puteți cumpăra rochii online până la mall-uri locale pline cu rochii la prețuri avantajoase, fetele au o mulțime de opțiuni prin care să treacă. Dar unde este cel mai bun loc pentru a cumpăra rochii de bal?

Înainte de a intra pe marketplaceurile mari din Romania va recomandam sa intrati si pe siteurile specializate in acest domeniu, care creeaza aceste rochi la comanda. Doar pentru că o rochie arată bine într-o imagine nu garantează că va arăta bine si pe tine. În mod similar, rochiile cumpărate de la mall la un preț avantajos nu vor veni cu servicii de croitorie, iar materialele ieftine pot dezvălui defecte odată ce sunt aduse acasă.

 

Stabilirea unui buget

Cumpărăturile de rochii fără a avea în vedere un buget anume pot duce la cheltuiala excesivă, așa că este o idee bună să intri în procesul de cumpărare cu un buget stabilit în minte. Amintiți-vă: trebuie să luați în considerare nu numai costul rochiei, ci și costul accesoriilor. Decizia cât sunteți dispus să cheltuiți în general vă poate ajuta să vă ghidați deciziile de cumpărare. Dacă ai un tip de corp unic, poate vrei să alocați mai mulți bani unei rochii croite la comandă. Dacă ai inima pusă pe o anumită pereche de pantofi de designer, poate vrei să aloci un buget mai mic rochiei tale. Cât de mult sunteți dispus să cheltuiți pentru fiecare articol va determina intr-o oarecare masura si pretul rochiei tale.

 

De ce contează calitatea?

Vrei să arăți – și să te simți – fabulos! Multe rochii ieftine arată grozav pe cuier și pot chiar să arate bine în dressing, dar după o oră pe ringul de dans, rochiile prost făcute se vor ciupi, se vor lega sau deveni prea largi. Broderia prost construită se poate desprinde și se poate rupe. Amintiți-vă – atunci cand sunteti la un eveniment de seara trebuie să arătați grozav toată noaptea și să vă simțiți confortabil în rochie fără a fi nevoie să o ajustați constant, vă va face noaptea memorabilă din toate motivele corecte – nu din cauza unui dezastru de rochie!

 

Cumpărând rochii online

Dacă ai un buget redus, cumpărăturile de rochii online ar putea fi o soluție bună – dar trebuie să fii atent. Culorile reprezentate în imaginile rochiei pot să nu se potrivească întotdeauna cu rochia reală și nu există garanții când vine vorba de potrivire. Căutați furnizori de renume și asigurați-vă că citiți recenziile furnizorilor înainte de a cumpăra. Asigurați-vă că rochia vine cu o politică de returnare.  Elisha.ro , este mai mult decat un site online cu rochii. Toate produsele acestui site sunt de calitate premium, rochiile sunt lucrate manual in atelierul propriu, garanteaza comfort garantat.

 

Cumpărăm rochii de la Mall?

Mall-ul poate fi un loc grozav pentru a-ți face o idee despre ce fel de rochie cauți. Cu toate acestea, majoritatea magazinelor din mall nu oferă servicii de potrivire personalizată, așa că fitul va trebui să fie precis. Rețineți că nu toate rochiile pot fi croite; rochiile de bal realizate din materiale ieftine pot fi deosebit de greu de croit, așa că nu cumpărați o rochie de la mall cu așteptarea ca aceasta să fie personalizată mai târziu – ar putea fi mai bine să cheltuiți puțin mai mult pe o rochie dintr-un magazin online care ofera servicii de montaj.