Obtinerea finantarii necesare dezvoltarii unor afaceri nu a fost niciodata o sarcina simpla, insa pentru ca traim intr-o era digitala in ziua de azi avem acces la mai multe solutii care se pot dovedi care mai de care mai eficiente. Serviciul de scontare bilete la ordin sau CEC este tot mai popular si il regasim la Omnicredit unde avem sansa de a descoperi rapid care sunt principalele avantaje.

Scontarea este un produs financiar care se dovedeste a fi ideal pentru societati din toate domeniile. Acesta iti ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si CEC-urilor primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Totul este foarte simplu si rapid, pentru ca se gireaza catre Omnicredit care face plata pe loc instant si asteapta in locul tau data scadenta. Dintre toate, aceasta este una dintre cele mai rapide si mai simple modalitati de finantare a unui business care se potriveste in mai multe contexte. Din numai cateva click-uri poti sa incasezi biletele la ordin si CEC-urile fara sa te mai complici si fara sa ai parte de batai de cap. Intregul proces este foarte simplu, rapid si eficient, astfel ca este ideal tuturor firmelor.

6-2

Omnicredit propune si un calculator pe platforma care este usor de folosit si ajuta utilizatorii sa stie de la bun inceput care sunt conditiile. Astfel, trebuie doar sa alegi valoarea facturilor tale si scadenta acestora, iar pe acesta cale stii pe loc care este suma de care beneficiezi. Omnicredit poate ajuta nenumarate firme din toate domeniile sa depaseasca problemele financiare, iar printre acestea putem aminti de firme de marketing, de saloane de infrumusetare, spalatorii, boutique-uri, brutarii si nu numai. Fiecare dintre acestea au fost afectate de pandemie, astfel ca sunt deschise la fel si fel de solutii prin care sa isi poata continua activitatea, eventual prin care sa se reinventeze. Nenumarate societati au gasit solutii prin care sa devina mai eficiente si mai bune, cu toate ca au schimbat putin macazul, insa acesta este impactul pandemiei, iar Omnicredit are un cuvant greu de spus in acest sens.

Vorbim despre prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care de-a lungul timpului a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din toate domeniile. Solutiile oferite sunt foarte eficiente, rapide si utile si se pot adapta la orice context. Astfel, aici poti avea acces la specialisti cu experienta din domeniul economic, iar cei care te asteapta la Omnicredit lucreaza de peste 15 ani. Ai certitudinea ca se gasesc cele mai bune solutii chiar si pentru problemele complexe si nu exista situatii care sa nu poata fi gestionate asa cum se cuvine aici.

Totodata, acesta este locul ideal in care eviti birocratia. Alege serviciul de scontare bilete la ordin sau CEC si poti rezolva totul exclusiv online. Nu trebuie sa pierzi timpul, sa te complici cu dosare stufoase si sa mergi la fel si fel de institutii financiare. Procedurile au fost simplificate la maxim si ai ocazia de a rezolva totul imediat. Trebuie doar sa iti faci cont pe platforma, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva secunde. Alege modalitatea de finantare care iti convine, in acest caz scontarea si incarca documentele solicitate. In cel mult o ora vei primi deja un raspuns, iar in cazul in care acesta este afirmativ, atunci suma solicitata ajunge direct in contul tau. Efortul depus este minim, activitatea este simplificata la maxim si business-ul tau are parte de sprijinul financiar pentru dezvoltare. In acelasi timp, toate produsele Omnicredit se pot folosi concomitent pentru si mai multa flexibilitate din punct de vedere financiar.