Ieri, a sosit în România “regele valsului”, André Rieu, pentru a susţine cele şapte concerte programate în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti.

O parte a echipei a venit încă de săptămâna trecută pentru a monta scena şi a rezolva detaliile. A ajuns în România împreună cu soţia sa şi cei doi fii, unul dintre ei fiind implicat în organizare, şi va fi cazat în apartamentul prezidenţial al unui hotel de cinci stele din centrul Capitalei.

“Sunt peste 350 de oameni în echipa lui André Rieu care a fost mobilizată pentru aceste evenimente. Întreaga producţie scenică este a lui. Tot în Piaţa Constituţiei, în apropierea scenei, pe 400 mp au fost amenajate corturi pentru ca artistului şi echipei să nu le lipsească nimic.

Scena a fost transportată, în containere, din Olanda, cu trenul până în România, iar de la gară până la locul evenimentelor a fost încărcată în 40 de tiruri. Va fi cazat alături de familia sa în apartamentul prezidenţial al unui hotel de lux din Capitală.

Şi-a adus şi bucătarul personal din Olanda, care îi va găti tot ce va dori să mănânce”, a dezvăluit, pentru “ring”, o sursă din cadrul organizatorilor.

Trafic blocat în Capitală În zilele de 5, 6, 7 iunie 2015, în intervalul orar 17.00-1.00, se va închide traficul rutier pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I.C. Brătianu şi bd. Libertăţii, pe bd. Libertăţii, ambele sensuri, între Calea 13 Septembrie şi bd. Naţiunile Unite, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Spectatorilor le este recomandat să nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert, ci să folosească mijloacele de transport în comun, în special metroul.

Reguli de acces la concertele lui André Rieu În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18.00, prin cele două intrări amenajate: dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bdul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).

Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a se evita, pe cât posibil, aglomeraţia de la porţile de acces. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un alt bilet.

Accesul copiilor cu vârste de până la doi ani este gratuit, iar cei care depăşesc această vârstă vor plăti bilet de intrare. Ultimele bilete disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 şi 7 iunie, vor putea fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât şi prin intermediul reţelei Eventim şi al platformei on-line eventim.ro. 7 concerte va susţine André Rieu pe scena amplasată în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, începând de astăzi şi până pe 14 iunie.

“Pretutindeni unde merg să concertez, încerc să cânt şi ceva din muzica ţării respective, indiferent că e Japonia, America sau America de Sud”, André Rieu

sursa: ZIARUL RING

Related