Mobilierul din instituțiile medicale trebuie să îndeplinească criterii stricte pentru a putea fi considerat potrivit spre a adăposti și transporta medicamente și alte produse medicale. Calitatea materialelor, rezistența, dezinfecția, gradul de opacitate, durabilitatea, dar și prețul sunt doar câteva dintre aspectele la care trebuie să fii atent atunci când achiziționezi astfel de produse. Alege dulapuri medicamente de la distribuitori autorizati și ai garanția unei achiziții corecte și rentabile!

Toate produsele MLM respectă standarde stricte de calitate și siguranță

Dulapurile pentru medicamente fac parte din dotările standard pentru orice spital sau cabinet. Acestea sunt utilizate pentru a păstra în condiții de maximă igienă medicamentele și consumabile necesare desfășurării procedurilor medicale specifice. Ținând cont de aceste aspecte, MLM Medical comercializează mobilier doar de la producători acreditați care pun mare accent pe siguranță și calitate prin respectarea tuturor criteriilor de producție impuse de domeniul medical.

Sunt disponibile într-o multitudine de variante

În funcție de necesitate și de mediul în care urmează să fie amplasate, dulapurile pot fi exclusiv metalice ori cu ferestre din sticlă, în una sau două uși, montate în perete sau fixe. De asemenea, și modul de compartimentare poate varia, de la sertare dispuse vertical, la rafturi suspendate și compartimente speciale pentru medicamente. Dulapul instrumentar din metal TM-G 7003 este o opțiune potrivită pentru secțiile în care este necesară păstrarea și transportarea instrumentelor sterilizate, cum ar fi cele de chirurgie sau ginecologie. 

Ai la dispoziție numeroase oferte

MLM Medical este magazinul online de mobilier și echipamente medicale care se adresează tuturor categoriilor de instituții, de la cabinete locale, la clinici regionale de mare amplitudine. Tocmai din acest considerent vei găsi aici dulapuri pentru medicamente de calitate înaltă la prețuri accesibile. În acest mod se asigură dotarea eficientă a oricărui spațiu medical, indiferent de bugetul de care dispune pentru astfel de achiziții. În plus, periodic se actualizează promoții și reduceri foarte avantajoase care reduc și mai mult prețul final de achiziție.

Comanzi cu doar câteva click-uri direct de pe site

Să cumperi online de la MLM Medical este foarte simplu și rapid, fiind o opțiune potrivită chiar și pentru situații de urgență. Pentru a plasa o comandă tot ce trebuie să faci este să creezi un cont sau să te înregistrezi, să adaugi produsele în coș și să completezi datele de livrare. Dulapurile vor pleca din depozit în termen de câteva ore de la plasarea comenzii în așa fel încât livrarea să se poată realiza cât mai repede cu putință, prin curier rapid, oriunde în țară.

Cumpără de la MLM dacă îți dorești să ai parte de calitate și eficiență în sistemul medical!