Cele două fete din localitatea Putna au fost internate, duminică seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, una cu diagnosticul “plăgi tăiate multiple prin agresiune latero-cervicală dreapta, mâna dreaptă, antebraţ stâng, gamba stângă” şi cealaltă cu “plăgi multiple înjunghiate la nivelul scalpului, latero-cervical dreapa, bază hemitorace dreapta, antebraţ dreapta prin agresiune”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că din cercetări a reieşit că fetele ar fi fost agresate de tatăl lor.

Patru fraţi orfani, CHINUIŢI şi BATJOCORIŢI într-o stână. Fetele, de 13 şi 14 ani, erau abuzate

“Va rog sa aveti grija de ei, Dumnezeu sa va ajute”. Si-a abandonat cei doi copii in curtea spitalului, cu acest mesaj la gat

El a spus că mama fetelor este la muncă în străinătate, iar tatăl acestora, cunoscut consumator de băuturi alcoolice, a venit, duminică seara, acasă, unde a început o ceartă cu fetele şi a lovit-o pe una cu un briceag la mâna dreaptă, iar apoi cealaltă a sărit în sprijinul surorii sale, fiind şi ea lovită cu pumnii şi briceagul.

Cele două fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

“Bărbatul va răspunde conform legii”, a spus Epureanu, care a menţionat că urmează să fie sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava pentru a verifica situaţia celor două fete.

Primarul comunei Putna, George Coroamă, a declarat că va dispune efectuarea unei anchete sociale la această familie.

click