nicoleta-luciu-s-a-apucat-din-nou-de-cantat-si-isi-cauta-dansatoare-cum-a-convins-o-o-tanara-ca-merita-1117502Dependenta de alcool i-a adus tatalui Nicoletei Luciu probleme financiare mari. Barbatul ar putea fi aruncat in strada in viitorul apropiat.

Au trecut cativa ani buni de cand Ion Luciu a fost indepartat de sotie si cele doua fete, din cauza dependentei de alcool, pe care o are inca din tinerete. Anul trecut, Nicoleta si Iuliana Luciu au facut tot ceea ce le-a stat in putinta pentru a-l aduce pe tatal lor pe drumul cel bun. Barbatul le-a promis fiicelor sale ca nu va mai pune gura pe alcool, iar cele doua vedete TV l-au asigurat ca il vor ajuta financiar si il vor reprimi in sanul familiei.

Tu le ştii doar numele de scenă. Cum au fost BOTEZATE vedetele din România? Steliana, Angelica… FOTO

Casa rudelor lui Salam mai are puţin şi cade! El trăieşte ca un nabab

61561898-8362163

Ion Luciu ii va lasa apartamentul din Drumul taberei Iulianei

Zis si facut. Nicoleta Luciu a platit toate datoriile parintelui sau, a angajat o femeie care sa ii faca ordine in casa si i-a umplut frigiderul de mancare. O perioada, Ion Luciu nu a mai pus gura pe alcool, iar copiii sai s-au purtat foarte frumos cu el.

A ajuns la fundul sacului!

Averea lui Marcel Pavel va fi luată la puricat de FISC

61718439-9876229

Ion Luciu bea pana nu mai stie de el

Insa, minunea nu a durat mai mult de doua luni, iar apoi barbatul a cazut din nou in patima alcoolului. Vazand ca tatal lor nu are lecuire si nu isi doreste sa aiba o viata linistita, surorile Luciu “si-au luat mainile” de pe acesta si au incetat sa il mai ajute financiar, mai ales ca toti banii mergeau la barul din cartier. Acum, barbatul are probleme financiare grave, mai ales ca nu are o sursa constanta de venit. Ion Luciu risca inclusiv sa piarda apartamentul in care locuieste: “Nu a mai platit intretinerea de mai bine de un an, iar acolo se aduna. Nu si-a mai platit utilitatile, cablu nici macar nu mai are. Lumina nu a mai platit-o nici pe aia de cateva luni. Nici nu are un loc de munca stabil. Se duce sa vanda ziare, dar nu e constant nici in aceasta treaba. Fetele sunt foarte suparate pe el, nu il mai ajuta, au vazut ca nu au pe cine. Daca nu va ajunge la zi cu platile, ar putea fi dat in judecata de asociatia de locatari. Poate ajunge in strada”, a declarat un vecin de-al lui Ion Luciu, pentru CANCAN.ro.

61562054-1547694

Ion Luciu e speriat ca isi va petrece batranetea singur