Mesajul Elenei Udrea vorbeşte de la sine. Politicianul consideră că, prin mutarea ei la Penitenciarul Târgşor, se încearcă, practic, să i se răpească dreptul la apărare. Asta deoarece distanţa faţă de locul unde se ţine procesul este mare şi astfel, toată procedura de apărare se îngreunează.

Elena Udrea, la un pas să fie infectata cu SIDA in puscarie

Iată mesajul Elenei Udrea!

“Nu mai bine o bateţi cu pietre în piaţa publică? Mutarea la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor reprezintă o încercare de umilire şi distrugere a omului Elena Udrea.

E o încercare de suprimare emoţională şi intelectuală. În acest moment, fostul ministru nu poate nici măcar să-şi studieze dosarul.

Distanţa mare faţă de locul în care se va desfăşura procesul, dublată de procedurile alambicate în ceea ce priveşte comunicarea cu avocaţii, îngreunează şi mai mult capacitatea acuzatului de a-şi susţine cauza.

Tragem, deci, concluzia că această hotărâre are un puternic caracter represiv, încercându-se, practic, să i se răpească Elenei Udrea şi dreptul la apărare.

Panică în apropiere de România

Un om prezumat nevinovat, în cazul căruia nici măcar nu a început judecata pe fond, este deja pedepsit ca şi când ar fi fost condamnat.

Avem de-a face cu o aberaţie legislativă şi procedurală şi o mare mizerie a celor care se joacă efectiv cu destine şi vieţi. Sunt proceduri care datează încă din anii ’60 şi pe care nimeni nu le-a modificat. Felul în care s-a procedat, brusc, pe ascuns, aproape clandestin, fără a fi informaţi avocaţii şi fără ca Elena Udrea să ştie că va fi mutată astăzi (pentru că, la prima oră a dimineţii, nu era pe listă), demonstrează premeditarea acestui demers menit să umilească şi să sece de energie un om care trebuie să se apere.

Corpul lui Lenin arată tot mai bine, cu trecerea anilor. Experimentul rusesc care durează deja de 90 de ani

Faptul că unui om, încă nevinovat până la pronunţarea unei decizii judecătoreşti, îi sunt încălcate atât de flagrant drepturile, că este izolat total de familie, prieteni şi de avocaţi şi că nu are acces nici la cele mai elementare obiecte de igienă echivalează, pentru oricine şi-a păstrat uzul raţiunii, cu o tortură emoţională şi chiar fizică.

La fel de bine, ar putea să o ardă pe rug sau să o ghilotineze şi să nu se mai complice cu păstrarea aparenţelor, pentru că ele nu mai conving pe nimeni”, a scris Elena Udrea, pe reţeaua de socializare, prin intermediul echipei sale de comunicare.

sursa

Cum SE FURA în ROMANIA