Mai sunt câteva zile până la nunta Andei Adam cu logodnicul ei, Andrei Sorin, iar vedeta va avea nişte naşi celebri care o vor introduce pe cântăreaţă în familia lărgită a cumetrilor-vedete.

Naşii cuplului Anda Adam – Sorin Andrei sunt soţii Mihaela şi Nicu Gheară, care au mai cununat multe vedete autohtone şi le-au botezat copiii acestora. Aşa se face că Anda va deveni cumătră cu Adrian Mutu, Consuelo, Ionuţ Iftimoaie, Romică Ţociu, Raluca Sandu, Elena Gheorghe, Gabi Tamaş, Marcel Pavel şi mulţi alţi artişti şi sportivi, peste 70 la număr.

Artista a organizat o petrecere la malul lacului Snagov, la Vila 23, cu sute de invitaţi. Un ultim capriciu al vedetei a fost ca şi căsătoria civilă să aibă loc tot pe gazonul din grădina vilei, iar cel care să oficieze ceremonia să fie primarul Snagovului, Marian Oancea. Acesta a acceptat să-i îndeplinească dorinţa cântăreţei şi a demarat procedurile pentru a-i putea cununa pe tinerii însurăţei pe malul lacului, în natură.

Grădina va fi ornată cu flori albe, iar după cununia civilă alaiul va porni spre biserică. Anda şi Andrei Sorin se cunosc din luna august a anului trecut şi îşi vor jura credinţă veşnică pe 7 iunie. Printre sutele de invitaţi se vor afla şi unii dintre cumetrii Andei care îl vor însoţi pe naşul Gheară într- un alai de peste cincizeci de persoane.

Naşul Gheară, prieten cu Shakira şi Piquet

Printre prietenii naşului Gheară se află şi “pantera din Anzi”, fotbalistul de la Barcelona, Gerard Piquet, cel căruia i-a prezentat-o pe Shakira în urmă cu mai bine de cinci ani. Cei doi au format un cuplu, iar în 2013 au devenit părinţii unui băieţel. Multă vreme s-a vehiculat zvonul că Nicu Gheară ar putea deveni şi naşul lor de cununie.

sursa

Related