Click!: Ai fost MasterChef Florin, acum, “Bucătarul Iadului”. Soţia cum te alintă?

– Florin Dumitrescu: Baby, hun (n.r. prescurtare de la honey-dragule), iubire, soarele meu şi primăvara mea. Oricărui bărbat îi doresc o femeie ca a mea.

Soţia ta este editor de modă şi frumuseţe. Te-a certat vreodată pentru felul în care te îmbraci?

– Nu ies din casă fără să îmi spună dacă e în regulă cum arăt, cum m-am îmbrăcat. Ea e responsabilă să îmi cumpere produsele cosmetice, dar şi o parte din haine. Eu nu mă pricep. Toate tricourile pe care mi le iau sunt albe sau negre.

La serviciu eşti sever, acasă devii tată “de zahăr” pentru Ava Elisabeta (2 ani şi două luni) şi Mia Victoria (5 luni).

– Am doi copii minunaţi. Ava e un copil foarte cuminte. Se joacă cu lucruri mărunte, câteodată este de ajuns o bucată de sârmă sau un cârlig de rufe şi e ocupată toată ziua. E deja domnişoară, are foarte multe gesturi de prinţesă. E înnebunită după somonul pe care i-l gătesc eu.

Aveţi bonă sau bunicii sunt baza?

– Momentan ne descurcăm împreună cu bunicii. Căutăm bonă de 4 luni şi nu găsim pe nimeni care să fie exact cum ne dorim.

Care este situaţia emisiunii “Hell’s Kitchen?” Vă vom mai vedea în juriu?

– Da, tot noi vom fi juraţii (n.r. alături de Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea). Momentan, pe toamnă, la Antena 1, avem proiectul «Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!», în care l-am ajutat pe Nea Marin, organizatorul de nunţi, şi am gătit meniuri speciale.

În ce relaţii eşti cu juriul concurent (n.r. “MasterChef-PRO TV”): Adrian Hădean, Florin Scripca şi Patrizia Paglieri?

– Eu am lucrat cu Patrizia şi suntem foarte buni prieteni. Când am plecat din restaurantul respectiv, am plecat pentru că primisem un contract la Oradea, dar asta nu a schimbat cu nimic relaţia bună pe care o aveam. E o doamnă foarte deşteaptă şi o bucătăreasă bună. Pe Florin Scripca l-am cunoscut la botezul unui prieten comun şi chiar am şi colaborat într-o serie de evenimente. Pe domnul Hădean nu l-am cunoscut personal, dar avem câţiva prieteni comuni.

Diseară e la cratiţă, la Antena 1

Azi şi mâine, de la 20.30, chef Florin va găti la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!” (Antena 1), alături de Bontea şi Scărlătescu. De această dată, nea Mărin şi ajutoarele lui, Diana Munteanu, Speak, Rona Hartner şi CRBL, vor organiza nunta unor tineri cu deficienţe fizice.

click