Povestea mea de dragoste cu actualul sot incepea in urma cu 6 ani, pe cand aveam doar 28 de ani, el fiind cu 2 ani mai mare decat mine. Relatia a fost cat de cat ok, ne intelegeam intotdeuna bine si nu prea existau certuri intre noi sau probleme care sa nu fie rezolvate.

Sfaturile venite de la bunici sunt mereu valabile şi deosebit de importante. La urma urmei, cine poate vorbi mai bine despre dragoste şi căsnicie decât un cuplu care a rămas împreună zeci de ani?

Publicaţia Huffington Post a realizat un chestionar printre cititorii săi, care au fost rugaţi să spună care este cea mai importantă lecţie despre căsnicie pe care au învăţat-o de la bunici. Interesant este că una dintre aceste lecţii de viaţă demonstrează că doi parteneri nu trebuie să aibă mereu aceleaşi opinii.

Suntem căsătoriți de cinci ani și el deja s-a săturat de mine. De fapt nu a spus-o cu cuvintele astea, ci mai pe ocolite. Cum că deja în cinci ani am cam încercat tot ce se putea în materie de s*x și că și el, ca orice bărbat, simte nevoia de prospături.

Fascinatia barbatilor pentru femei incepe de la varste destul de mici. Unii ar spune ca femeile sunt un fel de “otrava”, in sensul bun al cuvantului, fara de care nu pot trai. Barbatii sunt atrasi si intrigati de ”eternul feminin”. Ei vor sa cucereasca femeile si se lasa cuceriti in acelasi timp de misterul lor.

Cand am decis sa ma insor nu mai eram copil. Aveam 35 de ani, cum sa mai fi fost?… Aveam viitorul asigurat, o slujba grozava, intr-un post de conducere la unul din cei mai puternici operatori de telefonie mobila la nivel mondial, si orice altceva imi doream. Numai o sotie care sa ma iubeasca si pe care sa o iubesc mai imi lipsea pentru a fi pe deplin fericit. Sau, cel putin, asa credeam la momentul respectiv, in urma cu sapte ani.

Mitul femeii care se bucură cel mai intens de viaţa s*xuală pe măsură ce se apropie de 40 de ani a fost spulberat de o echipă de cercetători.