Terry Harvey poate fi catalogat cu ușurință drept un ”supertată”. Întreținea o familie numeroasă muncind fără oprire, iar extenuarea l-a doborât, el suferind un infarct. Cei care l-au cunoscut spun că Terry ar fi murit de la prea multă muncă.

În vârstă de 56 de ani, Terry Harvey, a suferit un atac de cord și a murit subit lăsând în urmă o soție, 16 fii și fiice, dar și 33 de nepoți.

De-a lungul vieții, el a reușit prin eforturi supraomenești să-și întrețină familia, însă nu se plângea niciodată, spun apropiații.

S-a logodit cu iubita la câteva zile după ce ea a murit. Drama tulburătoare din spatele acestei imagini

Mare atenţie când cumpăraţi o casă. Iată ce a păţit un bărbat ce dorea să îşi dezvolte o afacere imobiliară | FOTO SI VIDEO

DEMENŢIAL. A vrut să bea un PAHAR de VOTCĂ FLAMBAT, dar întreaga situaţie a devenit FIERBINTE VIDEO

Soția sa, Marie, i-a stat alături 35 de ani, iar acum este devastată de pierderea partenerului de viață. S-au cunoscut în 1979, iar împreună aveau 12 fete și patru băieți, iar copii lor le-au oferit 33 de nepoți.

mama-2431831

O viață plină de bucurii, dar presărată și cu greutăți legate de eforturile financiare pe care le presupune întreținerea unei familii atât de numeroase.

evz

Comments

comments