Plecata in Spania de mai bine de cinci ani, faimoasa Nikita pare ca se descurca de minune in patria “capsunarilor”. Dovada sta ultima achizitie, motiv sa epateze pe internet.

Vremurile in care femeia cu suflet de barbat – asa cum a fost ea etichetata – isi facea dreptatea cu pumnul in zona Romana au apus. Nikita s-a linistit, si-a gasit sufletul pereche, are o fetita minunata, iar acum asteapta sa nasca din nou.

Si, din cate se pare, viata in Spania – mai precis, in Malaga, acolo unde isi face veacul de cativa ani – ii prieste de minune. Dovada sta in ultima ei achizitie.

Sau cel putin asa se lauda Nikita! Este vorba despre o masina. Mai precis, un Mercedes SLK 320 argintiu, bolid in valoare de cateva mii de euro.

61675018-2143549

Dupa cum era de asteptat, prietenii si apropiatii au felicitat-o pentru noua achizitie, una numai buna pentru o familie numeroasa, asa cum isi doreste blonda.

Nikita, pe numele ei din buletin Mihaela Ispas, va deveni mamica pentru a doua oara. Compatrioata noastra este insarcinata in ultima luna, urmand sa nasca, cel mai probabil, la inceptul lui iunie. Blonda a aflat si sexul bebelusului, medicii anuntand-o ca va aduce pe lume inca o fetita.

61675019-9304320

Cat despre tatal copilului, Nikita are numai cuvinte de lauda. “Este exact cum mi-am dorit eu sa fie si am de la el exact ce am nevoie. In primul rand ca ma respecta, in al doilea rand ca ma iubeste, am un copil cu el”, a declarat Nikita.