Citeste si Buldozerul jihadist. Înfiorătoarea matahală care decapitează, dezmembrează şi torturează | GALERIE FOTO

Femeile sunt violate de 10 barbati ca sa ajunga teroriste

Noor a căzut în mâinile jihadiştilor din cadrul grupării Statul Islamic după ce provincia irakiană Sinjar a fost ocupată de forţele teroriştilor. Tânăra de 22 de ani a povestit pentru CNN că teroristul care a luat-o ca pradă de război şi a transformat-o în sclavă sexuală i-a explicat de ce trebuie să o violeze.

„Mi-a arătat o scrisoare cu steagul Statului Islamic şi poza şefului grupării Abu Bakr al-Baghdadi. Mi-a citit că în această informare pe care o aveau toţi luptătorii scria clar că orice femeie capturată va deveni musulmană dacă este violată de 10 militanţi SI”, a declarat Noor.

În consecinţă, după ce şi-a satisfăcut nevoile sexuale cu ea, bărbatul a dat-o altor 11 camarazi să o violeze la rândul lor. Tânăra a fost ofertată să devină luptătoarea SI pentru că “şi-a dovedit implicarea alături de jihadişti înţelegând că Allah le-a permis acestora să ia fiecare o parte din prada de război”.

Te va interesa sa stii ca Soţia unui jihadist face DECLARAŢII ŞOCANTE: Sunt mândră că a fost UCIS de cel mai mare duşman al lui Allah

Conform religiei yazidi, care interzice căsătoria în afara religiei, Noor nu mai poate reveni în sânul familiei pentru că riscă să fie pedepsită cu moartea. Şi asta pentru că şi-a dezonorat familia. Conform forurilor internaţionale, peste 5.000 de femei sunt abuzate sexual în fiecare an de la implicarea în conflictul armat din zonă a SI, la finele lui 2013. În zonele controlate de Statul Islamic, femeile yazidi pot fi vândute şi cumpărate ca sclave sexuale. Stăpânul are drept de viaţă şi de moarte asupra sclavilor, a mai adăugat Noor.

Interesant: APELUL care aduce MOARTEA. Jihadişti OMORÂŢI cu dronele după ce şi-au sunat prietenii din Anglia. TELEFOANELE MOBILE i-au transformat în ŢINTE | FOTO SI VIDEO

În ciuda bombardamentelor Rusiei din ultimele zile şi a intervenţiei forţelor aeriene franceze în zonă, gruparea SI câştigă teren. Forţele jihadiste au cucerit de la alte grupări rebele mai multe sate, între care Tel Suseen şi Tel Qarah. Această înaintare i-a adus pe jihadişti la doar doi kilometri de Alep. Statul Islamic pretinde că luptă pentru drepturile a 1,8 miliarde de musulmani aflaţi în Irak, Siria, Turcia şi Palestina. Conform estimărilor din 2015, armata jihadiştilor e alcătuită din peste 30.000 de luptători, însă rândurile ei continuă să crească.