Zhao Xinrui, o fetita de 6 ani din China sufera de o boala sfasietoare care a derutat toti medicii.

FETITA PISICA | Drama unei copile a carei infatisare o face sa arate ca o felina

Denumită „FETITA PISICA”, i-a uimit pe medici după ce un strat des de păr de culoare gri a început să îî crească, în mod necontrolat, pe tot corpul.

Citeste si Acest copil s-a nascut cu o coada de 13 centimetri, iar medicii refuză să-l opereze. Drama unei femei – FOTO

Cu ceva timp în urmă, micuța Li Xiaoyuan (Zhaoqing, China) nu avea pe piele decât o aluniță, pe gât, ca semn din naștere. Ulterior, din aluniță a început să crească păr și să se extindă, extrem de rapid, pe tot spatele copilei, riscând să îi ajungă pe brațe și față.

“Medicii ne-au spus că este vorba numai despre un semn din naștere, chiar și când a început să se întindă, însă acum îi acoperă jumătate din corp. Niciun copil nu mai vrea să se joace cu ea, iar toți îi spun “fata-pisică” și o tratează cu răutate”, au declarat părinții fetei.

Chirurgul Lou Zhongquan (Spitalul Dermatologic din Zhaoqing) crede că tânăra suferă de o afecțiune extrem de rară care face ca alunițele de pe corp să se dezvolte necontrolat.

“Dacă ar fi fost mai mici, am fi putut folosi tratamentul laser dar, chiar și  așa am risca o periculoasă hemoragie post-operatorie”, a declarat medicul.

POVESTEA TRAGICĂ a femeilor care preferă să se sinucidă decât să fie răpite şi violate de jihadiştii Statului Islamic – VIDEO