Aflat după gratii pentru ani buni, Cristi Borcea a primit, ieri, de la avocaţii săi, o veste nu tocmai plăcută. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 au dat verdictul în procesul pentru stabilirea pensiei de întreţinere şi au decis ca afaceristul să scoată lunar din buzunar 1.500 de euro, pentru a contribui aşa cum se cuvine la creşterea fiicei avocatei Simona Dana Voiculescu.

Borcea, obligat să plătească 200.000 de euro

1 Mai, în comunism și în democrație. Defilările erau obligație de serviciu

DESCOPERIRE spectaculoasa in Antarctica

Blat nou in Liga I???

Şi asta nu e tot! Cristi Borcea trebuie să plătească pensia începând cu luna februarie 2014, atunci când fosta sa amantă a deschis procesul pentru stabilirea paternităţii, şi până la majoratul fetei, care are acum 9 ani. Aşa că al cincilea copil, care începând din acest an îi poartă şi numele, Carolyn Borcea, îl va costa pe fostul boss dinamovist nu mai puţin de 200.000 de euro.

Asta deşi avocaţii acestuia au încercat să demonstreze că Borcea nu are nici un fel de venituri, pentru că se află în puşcărie, şi nu deţine nici proprietăţi în România. Fetiţa a–vea deja pe numele ei un apartament de la tatăl ei, pe care mama sa ar fi putut să-l închirieze şi să-i aducă în jur de 1.000 de euro pe lună.

În 2008, cu mult înainte să facă testul ADN pentru a fi sigur că este părintele micuţei, Borcea i-a dăruit fiicei fostei sale amante un apartament de peste 100 mp, într-un cartier rezidenţial din Capitală, care l-ar fi costat atunci 270.000 de euro. Însă avocata Simona Dana Voiculescu s-a luptat în instanţă pentru a scoate de la Borcea o pensie de întreţinere cât mai bună şi s-a plâns  judecătorilor că îi este foarte greu să „susţină” singură nevoile fetiţei sale, învăţată cu un standard înalt.

Cristi Borcea va fi tată pentru a șasea oară 

Cristi Borcea (45 de ani) a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela Borcea (43 de ani) și au împreună trei copii frumoşi: Patrick (17 ani) şi gemenii Melissa şi Angelo (11 ani).

Cu actuala soţie, Alina Vidican (29 de ani), are un băiat, George Alexandru, care în această lună împlinește 3 ani. Acum, Alina este din nou însărcinată cu fostul boss dinamovist, iar Borcea va avea în curând al șaselea urmaș.

click