Ești femeie, așa că îți place să ai mereu părul perfect aranjat. Din fericire, nu este nevoie să apelezi mereu la ajutorul stiliștilor, ci o poți face foarte ușor chiar și acasă, cu ajutorul unor produse speciale: placă, perie rotativă, uscător de păr, ondulator și multe altele de acest gen. Cu toate acestea, există o problemă: sunt pe bază de căldură și, dacă nu le folosești în mod corect, sau nu îți protejezi așa cum trebuie părul, acesta riscă să se deterioreze foarte mult. De aceea, o soluție eficientă pentru tine este să apelezi la produsele pentru protecție termică. Nu știai nimic despre acest subiect? Nicio problemă, citește rândurile următoare și află lucruri interesante!

Protejează-ți părul

Folosirea îndelungată a produselor de stylish pe bază de căldură ne afectează părul mai mult decât am crede. Prin urmare, nu este de mirare că acesta devine casant, subțire, cu vârfuri despicate și cu acel aspect de ”mătură”. De aceea recomandarea specialiștilor este să nu uiți niciodată ca înaintea oricărei proceduri de acest gen să folosești un produc pentru protecție termică de genul acelor spray-uri Wella.

Tipuri de produse

Pe piață există mai multe tipuri de produse care îți pot oferi protecția termică de care ai nevoie. Te invităm să le afli și tu.

Spray

Sunt cele mai ușor de utilizat, deoarece se aplică foarte ușor. Sunt indicate pentru firul de păr subțire, sau atunci când ai nevoie de ceva mai mult volum. O recomandare pentru tine ar fi un spray cu protecție termică Wella Professionals.

Cremă

Dacă firul tău de păr este mai gros, atunci ai nevoie de o cremă de protecție. Recomandarea specialiștilor este să optezi pentru cele în compoziția cărora intră doar acele ingrediente naturale, pentru ca părul tău să aibă parte de cel mai bun tratament.

Loțiune

Pentru un plus de strălucire atunci când îți faci o coafură elaborată și plină de volum, loțiunea este cea mai bună alegere, deoarece are și un factor bun de fixare și strălucire, iar protecția sa termică este una ridicată.

Ai grijă așa cum trebuie de părul tău

Un păr sănătos și frumos reprezintă un fel de carte de vizită pentru reprezentantele sexului frumos. Ba chiar le este de ajutor și în procesul de seducție. De aceea, trebuie să ai grijă așa cum trebuie de părul tău, să-l îngrijești în mod corect și să-i oferi protecția de care are nevoie. Folosește șamponul și balsamul potrivit, nu uita nici de măștile hidratante, dar fi ceva mai atentă și la stilul alimentar și la hidratare. Cât privește aranjarea lui, aici o poți face după bunul plac, dar nu neglija să-i oferi posoabei capilare un plus de protecție. Dacă nu știi cum să procedezi, nu ezita să te prezinți la un salon, unde specialiștii de aici îți vor oferi unele recomandări de care ai putea să ții cont.

Bucură-te și tu de un păr frumos și plin de vitalitate, cu un aspect mereu impecabil, care va atrage privirile admirative ale celor din jur!