Familia lui Gabriel Cotabiță, resuscitat vineri, 8 mai, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreascași așteaptă vești despre starea de sănătate a solistului.

Gabriel Cotabita a facut stop cardio-respirator

Gabriel Cotabiță, resuscitat: Familia nu vrea să dea declarații presei

Cele trei fiice ale lui, Aela, Milena și Eliza, născute în timpul căsniciie de 19 ani cu Ioana Nagy, profesoară de limba italiană, sunt cu ochii în lacrimi și țin legătura cu familia și prietenii prin intermediul telefonului. Recent, Aela a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook în care vorbește despre starea lui Gabriel Cotabiță, resuscitat de medicii SMURD, după ce a fost găsit în stare de inconștiență: “Vă mulţumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteţi şi pentru susţinerea pe care o simţim. Tată este pe mâini bune şi suntem alături de el întrutotul. Rugăm însă presă să înţeleagă că acum nu vom da declaraţii de niciun fel şi să respecte această dorinţa în perioada următoare”. Surse din anturajul artistului susţin că Gabriel Cotabiță ar urma să fie operat de urgenţă.

Exclusiv! Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabiță cu o oră înainte de stopul cardiac

Gabriel Cotabiță, resuscitat: Găsit în stare de inconștiență, într-un hotel

Solistul a fost găsit în stop cardiac, în stare de inconştienţă. Gabriel Cotabiță a fost resuscitat şi a răspuns rapid manevrelor. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, a precizat că, în prezent, cordul şi-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat şi ventilat mecanic. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax că un echipaj SMURD a fost solicitat, în jurul orei 13.00, la un hotel din Capitală, unde se afla o persoană în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost trimise două echipaje medicale, iar, după ce Gabriel Cotabiță a fost resuscitat şi stabilizat, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Surse medicale au declarat că un angajat al hotelului l-a găsit pe cântăreţul Gabriel Cotabiţă, în vârstă de 59 de ani, în stare de inconştienţă, acesta sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

click