Gigi Becali spune că blocurile în care vrea să îi cazeze pe refugiaţi au mai locuit 1000 de oameni. În plus, omul de afaceri susţine că începând de azi ar putea să cazeze 200-300 de persoane, iar restul de până la 1000 în maxim o lună. De asemenea, latifundiarul spune că fiind cazaţi mai mulţi într-un loc sunt mai uşor de supravegheat.
“Căminele au fost construite pentru muncitorii din provincie care veneau să lucreze în Bucureşti. Acolo au mai stat 1000 de oameni. Sunt dormitoare cu câte 4 paturi, pentru 4 persoane, cu băi şi este o sală de mese de 250 de persoane şi cu bucătărie. Refugiaţii ar putea fi cazaţi începând de azi (n.r: luni), şi într-o lună restul până la 1000. Pot veni şi de azi toţi, dar trebuie făcută curăţenie. Pot veni de azi şi să îşi facă curăţenie singuri”, a declarat Gigi Becali la România TV. Omul de afaceri spune că la va asigura şi mâncare refugiaţilor.

“Le voi da şi mâncare, binenţeles, oamenii trebuie să mânânce, cine să le dea de mâncare? Cine vrea să se implice alături de mine trebuie să mă contacteze. O să stabilim ce trebuie făcut, educaţie, mâncare, integrare, unde or să plece, că ei vor să plece mai departe, îi învăţăm limba germană, franceza”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu se teme că printre refugiaţi ar putea fi infiltraţi şi terorişti. “Nu mă tem, SRI-ul trebuie să îi monitorizeze şi să îi supravegheze. Acum ce să facem, să îi lăsăm pe toţi oamenii drepţi pentru că există pericolul să fie câţiva din ISIS. Mor sute de mii de oameni în războaie, dacă aşa o vrea Dumnezeu asta este”, a mai spus Gigi Becali, adăugând că fiind toţi strânşi la un loc şi nu dispersaţi prin mai multe cămine, refugiaţii sunt mai uşor de supravegheat.