October 1, 2015   Retete   No comments

Gogosarii pentru iarna se prepara foarte usor, este poate cea mai simpla reteta de muraturi. Gogosarii pentru iarna au un gust delicios, acrisor si putin dulceag. Se pastreaza excelent pana tarziu, in vara.

Ingrediente Gogosari pentru iarna

zahar 1 kg

sare 6 linguri

otet de vin 1 l

gogosar 6 kg

GOGOSARI IN OTET: Cea mai bună reţetă

Salata de iarna

Gogonele in saramura

Preparare Gogosari pentru iarna

Gogosarii spalati si scursi bine, se curata de cotoare si de seminte, se taie in jumatati sau in sferturi si se pun intr-un vas mai mare si adanc;

Deasupra se presara zaharul, sarea, se toarna otetul, se amesteca bine, se acopera si se lasa 24 de ore;

Se asaza in borcane in zeama lor si se inchid bine.

ele.ro

Related

comments

gogosari, Gogosari pentru iarna, muraturi, retete de iarna