October 1, 2015 Retete No comments
Gogosarii pentru iarna se prepara foarte usor, este poate cea mai simpla reteta de muraturi. Gogosarii pentru iarna au un gust delicios, acrisor si putin dulceag. Se pastreaza excelent pana tarziu, in vara.
Ingrediente Gogosari pentru iarna
zahar 1 kg
sare 6 linguri
otet de vin 1 l
gogosar 6 kg
GOGOSARI IN OTET: Cea mai bună reţetă
Salata de iarna
Gogonele in saramura
Preparare Gogosari pentru iarna
Gogosarii spalati si scursi bine, se curata de cotoare si de seminte, se taie in jumatati sau in sferturi si se pun intr-un vas mai mare si adanc;
Deasupra se presara zaharul, sarea, se toarna otetul, se amesteca bine, se acopera si se lasa 24 de ore;
Se asaza in borcane in zeama lor si se inchid bine.
ele.ro
Related
comments
gogosari, Gogosari pentru iarna, muraturi, retete de iarna