Atenţie, bărbaţi! Dacă vreţi să faceţi mult sex, luaţi-vă drept parteneră o grăsună, nu o “vulpiţă” trasă prin inel. Dintr-un studiu realizat, de curând, în Marea Britanie, de mai mulţi experţi sexologi şi psihologi, cu scopul de a determina legătura între greutate şi activitatea sexuală, reiese că femeilor plinuţe le place mai mult să facă amor decât celorlalte, mai suple.La studiu au participat peste 7.000 de femei şi s-a ţinut cont de greutat

Iubeste un barbat cu burta

BARBATII CU BURTA SUNT MAI BUNI LA PAT!

Atenţie, bărbaţi! Dacă vreţi să faceţi mult sex, luaţi-vă drept parteneră o grăsună, nu o “vulpiţă” trasă prin inel. Dintr-un studiu realizat, de curând, în Marea Britanie, de mai mulţi experţi sexologi şi psihologi, cu scopul de a determina legătura între greutate şi activitatea sexuală, reiese că femeilor plinuţe le place mai mult să facă amor decât celorlalte, mai suple.

La studiu au participat peste 7.000 de femei şi s-a ţinut cont de greutatea fiecăreia, dar şi de vârsta la care au avut primul contact sexual, de frecvenţa şi de numărul partenerilor. Rezultatul a evidenţiat că 92% din persoanele cu o greutate mare au o relaţie stabilă şi, respectiv, o viaţă sexuală foarte activă. De cealaltă parte, doar 87% din femeile suple au o legătură statornică, iar viaţa intimă este extrem de activă doar în primele săptămâni de idilă.

Experţii au mai adăugat faptul că sexul este o metodă foarte bună de slăbit, datorită consumului mare de calorii. Spre exemplu, femeile elimină 18 calorii pe minut atunci când îşi dezbracă iubitul. Sau, în cazul în care fac dragoste pe podea se pierd 8 calorii pe minut, pe birou – 12 calorii pe minut, iar în bucătărie – nu mai puţin de 30 de calorii pe minut. În situaţii mai puţin plăcute, o femeie care se chinuieşte să pună un prezervativ pe un penis care nu este în erecţie, consumă, susţin experţii, nu mai puţin de 315 calorii. Dacă partenerii stau îmbrăţişaţi după o partidă de amor, specialiştii susţin că ard nu mai puţin de 45 de calorii pe minut.
sursa

Related