Fisa medicala secreta a Fuhrerului a fost facuta publica de istoricul Henrik Eberle si de Hans-Joachim Neumann, medic la principalul spital din Berlin, intr-o carte recent aparuta in Germania, intitulata “War Hitler krank?” (“Hitler era bolnav?”)

Adolf Hitler avea o rezerva de aur extras din dintii deportatilor de la Auschwitz pentru a-si trata cariile, si suferea de o dependenta de tranchilizante si stimulante s*xuale, luand zilnic in total circa 82 de pastile, prescrise de medicul sau curant, Theodor Morell.

Hitler era ipohondru si dependent de amor

ARMA SECRETĂ pe care Hitler a pus-o la punct în timpul războiului. Tehnologia este uimitoare

Telegrama nazistă care l-ar fi împins pe Hitler către sinucidere, vândută la licitaţie – FOTO

Cel putin din 1944, inainte de fiecare intalnire cu Eva Braun, complexatului Hitler i se faceau injectii cu doze mari de testosteron sau cu hormoni proveniti din prostata sau sperma taurilor tineri, un soi de Viagra a acelor vremuri. In plus, Fuhrerul suferea si de ipohondrie, cel mai tare temandu-se ca s-ar putea imbolnavi de cancer.

Top 10 criminali romani care au bagat spaima in toti

Potrivit informatiilor din cartea “War Hitler krank?” (“Hitler era bolnav?)”, din care cotidianul Der Spiegel a publicat cateva pasaje, atunci cand Fuhrerul se simtea deprimat, doctorul Morell ii administra Pervitin, un medicament care induce dependenta, impreuna cu alte 81 de substante, de la zahar concentrat la vitamine. Un produs asemanator Pervitinului este astazi drogul “Crystal Meth”, cunoscut de utilizatori ca “drogul Führerului”.

Sursa: La Repubblica

Related

comments