horoscope_banner-540x250-4680045

Horoscop noiembrie 2015

Horoscop noiembrie 2015

Afla de pe acum ce ti-au rezervat astrele pentru luna noiembrie 2015.

Zodiac indian 2016

Află defectele fiecărei zodii în parte

Cum iubesc bărbaţii, în funcţie de zodie. Află totul despre comportamentul lor într-o relaţie

Horoscop Noiembrie 2015 Berbec

Daca esti zodia Berbec, in luna Noiembrie 2015 poti avea unele probleme de sanatate. La serviciu e posibil sa fie necesar sa iti asumi mai multe responsabilitati, poti incepe proiecte noi si poti descoperi noi colaboratori. Castigurile pot fi normale pentru aceasta luna, iar platile de la companii mari sau de stat pot fi de asteptat in aceasta perioada.

Horoscop Noiembrie 2015 Taur

Daca esti zodia Taur, in luna Noiembrie 2015 vei avea o raza de speranta si consolare dupa perioada care s-a incheiat, plina de tendinte descendente. Cu toate acestea pentru incurcaturile din trecut nu gasesti o rezolvare imediata. Protectia planetei Jupiter iti va oferi ajutorul necesar pentru bunastarea si confortul tau.

Calendarul chinezesc 1924-2030

Cât de bun bun in pat este, în funcţie de zodie.

Horoscop Noiembrie 2015 Gemeni

Daca esti zodia Gemeni, in luna Noiembrie 2015 poti fi abatuta. Unele obstacole sau starea de sanatate iti pot incetini avantul pe care il ai. Copiii pot fi exigenti si pot astepta multe favoruri de la tine. Financiar va fi o luna foarte buna pentru tine.

Horoscop Noiembrie 2015 Rac

Daca esti zodia Rac, in luna Noiembrie 2015 poti fi lipsita de incredere si tematoare. O sursa de putere va aparea cand nici nu te astepti. Poti obtine venituri frumoase dintr-o mostenire de familie. Poti sa fii obosita psihic pana la jumatatea lunii.

Horoscop compatibilitati

CUPLURI MAGICE ÎN FUNCŢIE DE ZODIE

Horoscop Noiembrie 2015 Leu

Daca esti zodia Leu, in luna Noiembrie 2015 vei fi satisfacuta si bucuroasa de lucrurile bune care ti se vor intampla. Timpul este in favoarea ta si ar fi bine sa-l utilizezi in cel mai bun mod posibil. Financiar va fi o luna buna pentru tine. Pot aparea unele discutii in contradictoriu cu cei din familie.

Horoscop Noiembrie 2015 Fecioara

Daca esti zodia Fecioara, in luna Noiembrie 2015 lucrurile nu vor fi diferite fata de perioada anterioara. Poti avea unele probleme cu sanatatea si la locul de munca. Cu toate acestea armonia si pacea in familie vor reveni dupa o lunga perioada de timp.

Horoscopul detectivilor – Cum rezolvi o crimă, în funcţie de zodie

Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternica atractie pentru barbati!

Horoscop Noiembrie 2015 Balanta

Daca esti zodia Balanta, in luna Noiembrie 2015 poti obtine rezultate medii pe toate planurile. Poti avea o intarziere a platilor in aceasta luna. Relatiile cu prietenii si partenerul de viata pot fi ostile. Este posibil sa existe unele probleme de sanatate ale copiilor.

Horoscop Noiembrie 2015 Scorpion

Daca esti zodia Scorpion, in luna Noiembrie 2015 te vei simti confortabil. Cariera si familia sunt favorizate acum. Iti poti face griji din cauza sanatatii unui parinte. Poti fi lipsita sa incredere si te poti simti complexata in prima jumatate a lunii. Lucrurile vor reveni la normal in a doua jumatate a lunii Noiembrie. Atitudinea morocanoasa a partenerului de viata te poate supara.

Horoscop. Cum o să fii la bătrâneţe, în funcţie de zodia ta

Fantezii ale zodiilor. Ce îşi doreşte fiecare în funcţie de semnul astral

Horoscop Noiembrie 2015 Sagetator

Daca esti zodia Sagetator, in luna Noiembrie 2015 poti avea o perioada mai buna decat lunile trecute. Poti rasufla usurata pentru ca au trecut momentele grele. Financiar va fi o luna normala. Pot aparea unele discutii in contradictoriu cu cei din familie.

Horoscop Noiembrie 2015 Capricorn

Daca esti zodia Capricorn, in luna Noiembrie 2015 e posibil sa nu fii capabila sa iei unele decizii majore in ceea ce priveste viata ta, fie ca este vorba de cariera sau de familie. Poti avea unele neintelegeri cu cei apropiati: sot, copil, rude. Poti trece cu bine peste aceste momente daca vei fi ingaduitoare si rabdatoare.

Horoscop Noiembrie 2015 Varsator

Daca esti zodia Varsator, in luna Noiembrie 2015 te poti simti mai putin confortabil decat in lunile trecute. Iti poti schimba comportamentul si perspectivele in aceasta luna. Pot creste cheltuielile mai ales cele neprevazute din cauza membrilor familiei.

Top 5 zodii care mint si insala

Cum sunt femeile in amor, in functie de zodie

Horoscop Noiembrie 2015 Pesti

Daca esti zodia Pesti, in luna Noiembrie 2015 semnul tau zodiacal este cel mai favorizat. Majoritatea planetelor sunt plasate favorabil tie. Ostilitatea de acasa poate fi controlata acum. Poti calatori mult in interes de serviciu, inclusiv in strainatate, poti pierde bani sau unele obiecte de valoare in aceasta luna. Munca depusa lunile trecute iti va aduce acum beneficii.

mujer.ro

Related

comments