Opozitia Lunii cu Pluton predispune la nervozitate si dispute. De asemenea, favorizeaza scaderea atentiei si producerea accidentelor.

In astfel de conditii, se recomanda stapanire de sine si concentrare maxima.

Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Zodiile care iubesc cel mai mult! Te numeri printre ele?

Horoscop bazat pe defecte. Uite ce probleme are fiecare zodie

Horoscop Berbec

5 octombrie 2015

Astazi ar fi bine sa nu va asumati nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimtiti va poate afecta pe toate planurile.

Va sfatuim sa nu va deplasati cu autoturismul, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie din vina dumneavoastra.

Evitati discutiile in contradictoriu!

Vezi si Horoscop octombrie 2015

Horoscop Taur

5 octombrie 2015

Aveti de rezolvat multe probleme pe care le tot amanati de cateva zile. In cursul diminetii sunteti cam agitat, pentru ca nu stiti de unde sa incepeti. Acordati prioritate problemelor importante!

In partea a doua a zilei, s-ar putea sa primiti musafiri.

Va sfatuim sa evitati speculatiile de orice fel.

Horoscop Gemeni

5 octombrie 2015

Va sfatuim sa evitati calatoriile lungi si vizitele prelungite. Datorita oboselii acumulate, sunteti irascibil si riscati sa provocati o cearta.

Ar fi bine sa va limitati la activitati de rutina si sa acordati mai mult timp odihnei.

Seara, un prieten va propune o afacere. Nu luati nici o decizie astazi!

Horoscop Rac

5 octombrie 2015

In cursul diminetii primiti o veste neplacuta de la seful dumneavoastra, care va indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea sa fie vorba despre o penalizare pentru intarzierea unei lucrari importante. Nu va manifestati nervozitatea!

Sfaturile unui coleg de serviciu va sunt foarte utile.

Horoscop Fecioara

5 octombrie 2015

S-ar putea sa aveti discutii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natura financiara. Se pare ca persoana respectiva intarzie sa-si achite o datorie.

In partea a doua a zilei sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente.

Va sfatuim sa evitati calatoriile.

Horoscop Balanta

5 octombrie 2015

Daca plecati intr-o calatorie, fiti prudent si nu va grabiti! Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie.

Ar fi bine sa evitati intalnirile de afaceri, pentru ca nu dispuneti de putere de convingere si riscati sa incheiati tranzactii dezavantajoase.

Aveti intalniri placute cu prietenii. Nu va neglijati partenerul de viata!

Horoscop Scorpion

5 octombrie 2015

Dimineata, un grup de prieteni va invita intr-o excursie. Daca acceptati invitatia, s-ar putea ca relatiile parteneriale sa se tensioneze si chiar sa aveti o discutie aprinsa.

Partenerul de viata este nemultumit pentru ca sunteti nevoit sa va imprumutati, desi mai aveti si alte datorii. Va sfatuim sa va consultati si cu ceilalti membri ai familie si sa nu luati o decizie de unul singur.

Horoscop Sagetator

5 octombrie 2015

Incepeti ziua agitat si nervos, fiindca aveti nevoie urgent de o suma mare de bani si nu gasiti pe nimeni dispus sa va imprumute.

Pastrati-va calmul! Sunteti predispus la probleme de sanatate care pot capata forme grave.

Va sfatuim sa evitati o cearta cu partenerul de viata. Se pare ca tocmai acesta va reusi sa faca rost de banii de care aveti nevoie.

Horoscop Capricorn

5 octombrie 2015

Incepeti sa resimtiti oboseala acumulata. Daca veti continua sa munciti in acest ritm, riscati sa aveti mari probleme de sanatate.

Dupa-amiaza s-ar putea sa va confruntati cu o problema financiara. Nu va faceti griji, se va rezolva nesperat de usor!

Horoscop Varsator

5 octombrie 2015

Se pare ca va treziti indispus si sunteti irascibil toata dimineata. Daca nu va stapaniti nervozitatea, s-ar putea sa declansati un conflict la locul de munca.

Nu este indicat sa va intalniti cu prietenii, chiar daca acestia insista. Profitati de timpul liber de care dispuneti si odihniti-va!

Horoscop Pesti

5 octombrie 2015

In cursul diminetii primiti o veste neplacuta, care va strica buna dispozitie si va obliga sa va schimbati programul.

Sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie lunga, impreuna cu partenerul de viata. Daca va deplasati cu masina, va sfatuim sa circulati cu atentie si fara graba.

horoscop20

Related

comments