Fidel Lopez a sunat autoritățile din Florida după ce a conștientizat că soția lui, Maria Nemeth (31 de ani), nu mai respira. Autoritățile au ajuns la locul faptei și au văzut baia inundată cu sângele femeii proaspăt ucise. În plus, ei au găsit o sticlă pe jumătate goală de tequilla în apartament. Oamenii legii au mai văzut că ușa băii a fost smulsă din balamale, pe jos erau sparte diverse obiecte din sticlă, iar pereții erau găuriți, potrivit buzzfeed.com.

În urma investigațiilor, polițiștii au aflat de la vecinii celor doi că aceștia s-au certat mai bine de două ore.

Fidel Lopez și-a ucis soția pentru că a pronunțat numele fostului ei soț

Bărbatul le-a mărturisit iniţial poliţiştilor că nu-și mai amintește exact ce s-a întâmplat, doar că a fost foarte deranjat de faptul că Nemeth a rostit numele fostului ei soț, în timpul unei partide de sex. Lopez a povestit că el şi soţia lui au făcut amor după ce au consumat mai mult alcool. Atunci, Nemeth s-a dus la baie ca să vomite şi a leşinat.

El a recunoscut că s-a enervat teribil când nevasta a ţipat numele fostului soţ în timpul sexului.După ce și-a eviscerat soția aflată în stare de inconștiență, bărbatul a introdus în ea mai multe obiecte, printre care o sticlă de bere, o placă de păr şi ambii pumni, au dezvăluit polițiștii îngroziți.

“Crizantema Neagră”, poate cel mai misterios şi mai celebru caz de crimă neelucidată din secolul trecut

Povestea care a inlacrimat Romania in urma cu 80 de ani! Cum au fost “arestati” patru bebelusi gemeni nascuti de o mama-eroina

Criminali în serie, în slujba medicinei

Lopez ar fi tras cadavrul soţiei în baie şi a încercat să o trezească cu apă, dar Nemeth nu a răspuns. S-a dus pe verandă şi a fumat o ţigară. După ce a început să facă ordine în apartament și-a amintit de soția lui și a mers la baie pentru a vedea dacă femeia și-a revenit. Dezmaticindu-se și observând că aceasta nu respiră, Lopez a sunat la 911 pentru a spune că soția lui are probleme cu respirația, au mai spus polițiștii care s-au ocupat de caz, pentru buzzfeed.com.

Bărbatul a fost acuzat cu crimă de gradul 1.