Baile Herculane este cea mai veche statiune balneoclimaterica din tara. Situata pe Valea Cernei, ea este una dintre cele mai vizitate statiuni turistice din tara, dar si din Europa de Vest. La o altitudine de 168 de metri, este strabatuta de un sir de izvoare ale caror ape au puternice proprietati curative.

Turistii care viziteaza statiunea au ocazia sa efectueze tratamente pentru ameliorarea simptomelor si tratarea diferitelor afectiuni. Locatia s-a dezvoltat de-a lungul timpului si ofera variante diverse de gazduire, dar si de petrecere a timpului liber.

Sanatatea te asteapta printre munti

Stresul, oboseala, anxietatea, toate acestea au efecte nocive asupra sanatatii tale. Ai nevoie, din cand in cand, sa te deconectezi de la agitatia urbana si sa te reconectezi cu natura. Apeleaza la Christian Tour si rezerva o cazare la Baile Herculane. Statiunea te va surprinde prin diversitatea si frumusetea locurilor. Iti vei recupera seninatatea si starea de bine. Aerul proaspat si puternic ionizat te va revigora. Fiecare celula a corpului tau iti va multumi pentru asta.

Pe masura ce se apropie iarna, gandul zboara tot mai des la vacanta, la sarbatori, la zapada. Iarna in oras nu mai reprezinta de mult timp un motiv de bucurie decat pentru copii. Pentru tine inseamna stres, frig, aglomeratie, timp pierdut in trafic. Regaseste farmecul zapezii, al aerului tare si proaspat, regaseste bucuria pe care o simteai atunci cand erai copil. Rezerva-ti o cazare Baile Herculane si, macar pentru cateva zile, uita de griji.

In ultimul timp, iernile tind sa devina tot mai sarace in zapada. Daca iarna nu vine la tine, mergi tu la ea. Petrece o saptamana de neuitat in natura, intr-o statiune cu renume, pitoreasca si plina de magie. Ai ocazia sa te relaxezi, dar si sa beneficiezi de proprietatile curative ale apelor minerale, bogatia statiunii. Inchipuie-ti cum ar fi sa te bucuri de caldura apelor termale in aer liber, in mijlocul iernii. Contrastul dintre frig si cald te va incanta si te va revigora.

Desi statiunea este renumita pentru odihna si tratament, ea ofera si numeroase oportunitati de distractie in mijlocul naturii. Daca iti rezervi o cazare la Baile Herculane, vei putea alterna relaxarea cu adrenalina. In apropierea uzinei de apa, dupa ce treci de hotelul Roman, gasesti o instalatie de tiroliana. Traseul ei este de aproape 70 de metri si uneste cele doua maluri ale raului Cerna.

O locatie plina de farmec

cazare-baile-herculane-2
cazare Baile Herculane

Printr-o cazare la Baile Herculane nu doar ca iti vei recastiga linistea, dar vei fi in inima naturii si vei beneficia din plin de proprietatile ei vindecatoare. Valea Cernei este asezata intre munti mareti, oferind o priveliste superba. In cadrul statiunii exista piscine termale in aer liber, sali de gimnastica si de sauna. Datorita temperaturii inalte a apelor minerale si a mineralizarii bogate, actiunea lor este complexa si din punct de vedere psihologic.

Imprejurimile te vor fascina. Atunci cand te pregatesti sa rezervi o cazare Baile Herculane, arunca un ochi asupra obiectivelor turistice din zona. Pesteri, grote, izvoare, statui, cascade, chei, pavilioane si alte vestigii istorice te asteapta sa le descoperi. Lasa laptopul acasa, inchide-ti telefonul si absoarbe cu mintea si cu sufletul tot ce are de oferit zona.