Somnul influenteaza in mare masura calitatea vietii, iar la odihna din timpul noptii contribuie in mod decisiv tipul lenjeriei de pat. Daca vrei sa dormi linistit, fara vreo senzatie inconfortabila si fara treziri nedorite, una dintre cele mai bune solutii este reprezentata de alegerea unei lenjerii bumbac ranforce.
Iata care sunt avantajele pe care le ofera o astfel de optiune si de unde poti sa cumperi modele de cea mai buna calitate!

Toate caracteristicile unei lenjerii de bumbac ranforce

Acest tip de material este frecvent intalnit in industria textilelor, deoarece reprezinta o varianta care este in acelasi timp economica si de buna calitate. Este vorba despre fire de bumbac in procent de 100%, cu o desime de 145 de fire pe inch si cu o tehnica de realizare ce imbina un fir in urzeala cu unul in batatura, ceea ce confera caracteristici deosebite.

Diferitele modele de lenjerii de bumbac ranforce de la Patul Meu rezista la spalari multiple, nu se decoloreaza si reprezinta un decor cu evidente avantaje de natura estetica pentru fiecare dormitor. Materialul permite folosirea unor culori deschise, pentru modele mai delicate, dar si a unora mai complexe, pentru care se folosesc diferite combinatii de culori puternice.

Rezumand, merita sa cumperi lenjerii de bumbac ranforce datorita urmatoarelor calitati:

• vei beneficia de un confort deosebit in timpul somnului, deoarece materialul este foarte moale si placut la atingere;

• reusesc sa absoarba excesul de umiditate al pielii de peste noapte, ceea ce contribuie de asemenea la starea de bine pe durata somnului;

• lasa pielea sa respire, ceea ce la face potrivite pentru orice anotimp. Ele se dovedesc racoroase in noptile mai calde de vara, dar in acelasi timp mentin caldura corpului in timpul sezonului rece;

• materialul este hipoalergetic, fiindu-le recomandat inclusiv persoanelor cu alergii sau cu diferite iritatii ale pielii.
Intretinerea acestui tip de lenjerie nu este complicata, ci se dovedeste suficienta respectarea catorva reguli de baza. Ele se spala la maximum 40 de grade pentru rezistenta in timp a culorilor si apoi se calca la maximum 130 de grade Celsius. De asemenea, nu trebuie utilizati inalbitori chimici. In fine, pentru o igiena corecta este recomandata o spalare inainte de prima utilizare.

lenjerii bumbac ranforce

Cele mai apreciate modele de lenjerii bumbac ranforce

Magazinul online PatulMeu.ro ofera spre vanzare zeci de modele, potrivite pentru fiecare gust, pentru fiecare dormitor si pentru fiecare buzunar, datorita unor reduceri consistente.

De exemplu, daca doresti un design clasic pentru un pat de doua persoane, cu o culoare deschisa, care arata luxos, poti alege setul Rozen Mink care cuprinde 4 piese pentru un pat de doua persoane. Este vorba despre un cearceaf de pat de 230 x 250 de centimetri, un cearceaf pilota de 200 x 220 de centimetri si doua fete de perna cu dimensiunile de 50 pe 70 de centimetri.

Daca preferi culorile mai vii, poti alege lenjeria de pat dubla Santa, cu o combinatie de nuante de rosu, negru si alb. Cele 4 piese au urmatoarele dimensiuni: doua fete de perna de 50 x 70 de centimetri, un cearceaf pilota de 200 x 220 de centimetri si un cearceaf pat de 240 pe 260 de centimetri.

In magazinul online PatulMeu.ro gasesti zeci de alte modele de lenjerii de bumbac ranforce, pentru paturi de diferite dimensiuni, la preturi avantajoase. Alege produsul preferat si te vei bucura de un somn de calitate!