O gradina fara flori nu este o gradina. Cine nu este de acord cu acest lucru? E bine stiut faptul ca florile au fost si sunt responsabile de a aduce gradini la viata si astazi intelegem ca o gradina moderna reala, clar va arata intotdeauna uimitor, dar daca adaugi flori la orice spatiu special din gradina ta vei crea si o atmosfera mai calda instantaneu, ideal pentru orice familie. Cumpara decoratiuni si bucura-te de cele mai importante avantaje ale acestora.

Gradina ta – oaza de liniste

Exista multe idei pe care le poti incerca, dar primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a decora gradina ta cu flori este de a identifica nevoile, si aici vin toate aspectele pe care ti le poti imagina, de la dimensiunea gradinii tale, daca ai soare in acel loc sau e o zona umbrita, cat de ud e solul in care plantezi florile etc. Daca nu doresti plantarea florilor direct in pamantul din gradina, poti opta pentru plantarea lor in ghivece de flori. Vor arata spectaculos si in acest mod, plus ca le poti aranja dupa bunul plac oirunde in gradina ta. Daca alegi insa sa plantezi florile in pamant, fara a te folosi de ghiveci, atunci ia in calcul tot ceea ce scrie mai sus referitor la soare, apa etc. Important e ca atunci cand pasesti in gradina casei tale, sa fii inconjurat de culoare, de miros si de multa veselie oferita de minunatele tale flori.

Ghivece cu flori pentru a decora gradina ta

A venit timpul sa cunosti cele mai bune idei pentru a decora gradina ta cu flori si pentru a demara decorarea acestui spatiu; poti alege sa integrezi ghivece de flori in decorul gradinii tale, folosind atat ghivece agatate (suspendate) cat si cele pe care le poti pune la sol. Foloseste ghivece frumos colorate si cu diferite forme, pentru a face amenajarea teritoriului din gradina ta, mai deosebita si plina de culoare!

Gradini mici decorate

In gradinile mici, poti opta sa creezi mici etajere in care sa pui flori, pe un perete al casei de exemplu. Aceasta optiune este una care da un efect de marire al curtii si lasa spatiu suficient, fara sa incarce. Optiunea de a pune flori pe un perete al casei (care are legatura cu gradina ta, evident) iti va oferi nu doar o pata de culoare bine organizata ci de asemenea va lasa spatiu liber si nu va aglomera gradina ta, micuta deja.

 

Mobilier de gradina

 

Poti alege sa folosesti mobilier in gradina, acel mobilier special conceput pentru a sustine ghivece de flori. Acest tip de mobilier il poti achizitiona din magazinele de profil dar il poti crea si tu, urmarind anumite tutoriale de pe internet dupa care te poti ghida. O idee stralucita este de a folosi cauciucurile vechi ale masinii si sa plantezi sau sa pui in interiorul lor ghivece de flori colorate. Ai idei noi? Foloseste-ti imaginatia si fa din gradina ta, o oaza de liniste si culoare!